VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag pratar i metaforer.

Idag valde jag mellan att åka och shoppa på Erina Fair (utan pengar) eller gå till gymmet (gratis- typ, eftersom jag ändå betalar varje månad) och göra av med energi. Jag valde gymmet och jag är så glad för det! Det var nämligen en sådan dag då man går in som en grå mus och går ut med armarna upp i luften till Kanyes I Am A God. Nej, det gjorde jag såklart inte i verkligen, det skulle ju se jättekonstigt ut, men jag pratar i metaforer.

Hej sol! Hej glatt humör!

Hej sol! Hej glatt humör!

EA3AC9D2-2932-47BC-A0A4-E950A91B6DFC

Idag sa jag också förlåt till T för hur jag betett mig de senaste dagarna. Han får ta det värsta av tornadon, men han gör det bra. Han vet att jag har jättesvårt att kontrollera den sidan av mig (inte för att det är någon ursäkt, men i alla fall lite av en förklaring) och han började skratta. När jag frågade varför så sa han ”Varför är jag inte förvånad att du är glad som en lärka nu när det är klarblå himmel och sol ute, medan du varit lika svart som vädret de tidigare dagarna?” Han må ha rätt, men jag tror ändå att det är hormoner. Kanske i kombination med vädret.

Dagen idag. Ursäkta mitt tramsiga huvudlutande, vet inte vad jag håller på med. Tror jag är en influenser eller något.

Dagen idag. Ursäkta mitt tramsiga huvudlutande, vet inte vad jag håller på med. Tror jag är en influenser eller något.

34DC4C87-AE6C-495C-88DC-4252F983B2DC AE3C4169-959E-48EF-B701-9213093F6AF9

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.020450429120336011,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Ja, så jag har haft en riktigt bra dag med en fin start på morgonen med journaling, läsning i self development- bok och sedan flyt på jobbet. Sol i ansiktet och gym på det och jag är en kvittrande tjej. Upp och ned, ned och upp. Lite manodepressiva drag har jag nog. Men då blir livet spännande när man aldrig vet vad man får. Hrrmmm, låt oss säga det för att vara positiva.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna