VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är ett monster.

Hej, jag heter CC och jag är en bitch. I alla fall vissa dagar. Eller vissa kvällar. Jag berättade ju om mitt utbrott i fredags kväll. Jag var inte helt trevlig i lördags morse och nu ikväll hände det igen.

Himlen var lite arg imorse, men det regnade inte! Dock behövde våra inneväxter som varit ute på vattning torka lite efter nattens skyfall.

Himlen var lite arg imorse, men det regnade inte! Dock behövde våra inneväxter som varit ute på vattning torka lite efter nattens skyfall.

BF3AC21E-E37B-4897-BC3B-E8F2A612484E

Jag undrar om det har någonting med hormoner att göra. Jag hoppas nästan det och att man i så fall kan behandla det på något sätt. Det känns nämligen som att jag är arg genom porerna. Som att vad jag än gör så kommer det från kroppen och inte ifrån mig själv. Jag kan liksom inte tänka rationellt och bryta ned det som händer. Jag.är.bara.så.jäkla.arg!

En argis! Fast inte förrän senare.

En argis! Fast inte förrän senare.

Dock började morgonen imorse väldigt bra. Jag vaknade 6.45am av klockan och började sträcka lite lätt på mig i sängen. Därefter gjorde jag journaling och skrev ner tankar och känslor och när jag var klar så läste jag i en kvart i Jacqueline Hursts bok How to do you. Det kändes som en lugn och bra start på dagen. Resterande del gick också bra jobbmässigt och solmässigt, tro det eller ej. Jag kunde inte förmå mig att gå in på gymmet efter att jag hade hämtat kidsen, utan kände att jag ville känna solen på mitt ansikte och den friska luften på första gången på flera veckor utan regn.

Vår gata är ganska mysig. Havet åt ena hållet och gigantiska träd åt andra.

Vår gata är ganska mysig. Havet åt ena hållet och gigantiska träd åt andra.

B43DF8FC-EF7C-4A72-9B15-6FB28A73A597 EF598226-E34A-4932-9AF8-76C9683769F5

Men efter promenaden kom jag hem, jag trodde att jag var glad, och så bröt all hell loose. Mer än så behöver jag inte gå in på det för det är ingenting stort som triggar det och det är egentligen inte alls trevligt att prata om. Snacka om att man blir en människa som man inte alls vill vara och frustrationen över hur lite jag har lärt mig att kontrollera mitt humör är stor. Som tur är så tror jag inte att barnen märkte så mycket idag.

Fina B och en god lunch.

Fina B och en god lunch.

ACB0B0A7-C214-4977-A457-B964F6A62B2F

Nog om det. Jag skriver en anteckning i appen som har koll på min menscykel och så låter vi det vara ett experiment till nästa månad. Förhoppningsvis kan vi lära oss något då. Jäkla strunt att slösa liv på att vara ett monster.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna