VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När man är trixig.

Idag gynnade mitt lilla trix mig. Till Ts stora  förundran så sätter jag på mig gymkläder redan på morgonen på gymdagar fastän jag inte går dit förrän vid 6.30pm på kvällen.

Hej Gymmet!

Hej gymmet!

Det är lätt för T att säga förresten, han slänger bara på sig ett par shorts och en t-shirt och sticker iväg. En annan måste ta ögondroppar (allergiögon), vänta 15 minuter och sedan sätta på sig linserna. Man måste se till att man har rakat sig under armarna, byta från vanliga trosor till stringtrosor för att ha under tightsen och sätta passande skydd beroende på tiden i månaden. Man måste (vill) kasta på sig lite smink, kamma håret och sätta upp och se till att gymväskan är packad. Man måste äta något, men inte för mycket och inte för nära inpå för då får man håll. Med mera.

Lite av dagens mat. T åt semla medan jag åt riskakor med hemmagjort nötsmör. Så kan det gå.

Lite av dagens mat. T åt semla till snacks medan jag åt riskakor med hemmagjort nötsmör. Som T sa, nöt som nöt. Så kan det gå.

6ECC5298-0330-499C-AFDD-5E3A0895C39D

Och om det då öser ner och man är trött efter en lång dag på jobbet så känner man kanske inte för att göra allt detta. Men när det redan är gjort, som idag, så är det i princip bara att gå och sätta sig i bilen och köra iväg. Och således kom jag mig till gymmet idag! Och det var tur det för det var så himla skönt. Jag körde armar och axlar och kände som att jag hade en massa kraft idag.

Vi hade en kompis till B här på play date efter skolan och vi hittade de små busungarna med tassarna i godislådan där de bara plockade åt sig vad de ville ha helt utan att skämmas. B vet att hon måste fråga, men man vet ju själv hur det var ibland när man vill vara cool inför kompisarna.

Nu väntar T på att vi ska titta på Yellowstone och äta sen middag. Så det är väl inte mer än rätt att jag slutar nu.

Återkommer imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna