VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Isolering Dag 10

Idag har vi fått klarhet i lite saker. T har feber idag igen och har äntligen på tredje dagen, tredje RAT-testet, testat positivt. Det kändes skönt faktiskt för vi var så himla förvirrade när han var sjuk i vår Covidbubbla medan testet inte ville ge med sig och visa dubbla linjer.

Australia Day i isolering.

Australia Day i isolering. Det ser kolmörkt ut inne i huset, men så är det inte irl.

8AE022C8-C877-45EE-A3C3-9531A3330340

Vi fick också efter ett telefonsamtal till Service NSW reda på att vi andra inte behöver isolera oss i sju dagar till nu eftersom vi redan har varit sjuka. Lite roligt faktiskt att vi andra får komma ut i frihet medan T vackert får vara hemma till nästa tisdag. Mest för att han alltid brukar vara den med flax medan jag fastnar i kvicksand. Hur som helst så har jag fortfarande symptom och eftersom man måste vara symptomfri i 24 timmar så tänker jag att jag och barnen får komma ut på fredag om vi har tur. Barnen kan ju egentligen flyga fritt redan nu, men de råkar vara 4 och 7 år gamla och då kan man inte vara så himla fri alls.

Jellymaking med O.

Jellymaking med O.

53FD64DC-677C-4CCC-9A0F-1C483DFE227C

I övrigt har vi haft en alldeles fantastiskt mysig Australia Day. Vi har hängt en hel del i trädgården och plockat och pillat. Bland annat har vi dragit av de gamla turkosa fönsterlisterna på källarfönstren och häftat upp nytt myggnät. Här kommer det störiga för sedan är vi tvungna att sluta för att vi behöver material från Bunnings och kan inte lämna vår isolering. Men vi fick en del gjort i alla fall och har nu en lista på vad som ska inhandlas när vi får lov.

Fix med den inte så sexiga undervåningen. Fast den är ändå fulmysig, tycker jag. Och bättre ska det bli.

Fix med den inte så sexiga undervåningen. Fast den är ändå fulmysig, tycker jag. Och bättre ska det bli.

A6BB2F29-779A-4765-8FA8-FC22D05462BD

Eftersom att jag varit ganska sötsugen idag och igår så gjorde jag jelly med hallon i. Det är ju ingenting man brukar äta i Sverige direkt, i alla fall gjorde inte vi det när jag bodde hemma, men det är faktiskt friskt och gott. Speciellt med bär i. Och den är inte så där tjock och smakar ingenting som den man fick på bufféefterrättsbordet på den gamla pizzakedjan som fanns när vi var små. Vad hette den nu igen? Vänta lite medan jag googlar. *Pausmusik* Pizza Hut! Så var det ja. Fast T fick bli min Google för han vandrade just in.

Jag hann ligga ner lite idag med.

Jag hann ligga ner lite idag med.

Nu ska jag ta en dusch och sedan är det dags att skrämmas ihjäl av Kastanjemannen. Nu är jag äntligen där igen då jag har en bra bok och en bra serie på samma gång. Det är så jag vill gå igenom livet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna