VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Isolering Dag 4

Idag har jag inte lyckats så himla bra med att tycka att jag är bra, fantastisk och allt det andra. Jag har inte varit så bra på att skilja på mina handlingar och min person. Det har inte hänt någonting speciellt, det har bara varit en busy dag på jobbet där jag har låtit stressen ta över. Men nu i slutet av dagen så känns det ändå som att jag har lyckats andas, tänka bort den mesta stressen och kanske lyckas börja morgondagen balanserad.

Familjelunch i vår lilla Covidbubbla.

Familjelunch i vår lilla Covidbubbla.

Imorse vaknade jag upp med ont i halsen och snorig. Det borde ju vara Covid, men man blir väl inte snorig av Corona? Det vore ju typiskt mig att dra på mig en annan förkylning parallellt med det stora C:et 2.0. Eftersom hemmatesterna är värda sin vikt i guld har jag inte bestämt ifall jag ska ”slösa” ett av våra två test eller inte. Samtidigt vill vi ju att nästa omgång av 7 dagars isolering ska börja så fort som möjligt ifall jag är positiv. I övrigt spelar det inte så stor roll, vi är fast hemma i huset i vilket fall som helst.

Lite av dagens mat.

Lite av dagens mat.

AD0FE91E-FFD2-4EAF-9546-F6161CC095F7

Det som jag däremot har lyckats med idag och alla dagar sedan jag började förra tisdagen är att äta nyttigt. Kanske är det för att jag inte rör mig så mycket och därmed inte behöver så mycket energi som jag inte ens har speciellt svårt att säga nej till saker denna gång. Eller så är det för att vi inte har så mycket hemma som lockar. Hur som helst så känns det bra i kroppen och knoppen att inte fylla sin köttförpackning med en massa skräp. Vi får dock se hur länge jag håller på så här utan gluten eller laktos och lägre i kolhydrater. Efter dessa veckor ökar jag på och äter mer vanligt men ändå balanserat. Är tanken i alla fall.

T och barnen motionerar lite på studsmattan.

T och barnen motionerar lite på studsmattan.

Tyvärr har vi tittat klart på Tunna Blå Linjen och försöker hitta någon annan serie som känns värd att följa. Vi började på Lucifer, Blind Spot och någon annan som jag inte ens kommer ihåg nu. Men även om de verkar helt okej så känner vi inte riktigt för dem nu. Så vi tittar på The Girl from Oslo och ser om det kan vara något tills fjärde säsongen av Ozark släpps imorgon. Det är viktigt att alltid ha en bra serie och en bra bok som följer en i livet. Typ.

/CC

 


Kommentarer


  1. Camilla 20 januari, 2022 on 15:59 Svara

    Hej! Man kan bli snorig av corona ? Har ni sett After Life? Kramkram

    • sydneymamman 21 januari, 2022 on 12:43 Svara

      Hej C!

      Tack för hjälpen! Ja, det visade sig visst att man kan det för det är Corona jag har.

      Vi har sett After Life och gillade den verkligen, men har inte sett den nya säsongen ännu. Det ska vi definitivt göra. Tack för tips!

      Kram,
      CC

  2. Annika K 22 januari, 2022 on 15:53 Svara

    Krya på er alla i Covidträsket ❤️
    Serier som jag sett som varit bra(tycker jag)
    -Kastanjemannen
    -Bron
    -Ozark
    -Orange is the New Black
    -Prison Break
    -Breaking Bad
    -Yellowstone

    • sydneymamman 23 januari, 2022 on 12:56 Svara

      Hej A!
      Tack snälla! Vi hoppas att det går åt rätt håll nu! Barnen är i alla fall bättre och det är skönt.

      Vad roligt med tips på serier! Vi har sett alla utom två och älskat dem så vi har nog lite samma smak. De enda som vi ej sett och inte hört talas om är Kastanjemannen och Yellowstone. Jag ska kolla upp om de finns här. De hamnar på listan!
      Kram,
      CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna