VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Isolering Dag 2

Dag två i isolering har gått bra. Jag menar, när man har mycket på jobbet och slutar vid klockan sex så är det inte så mycket annat kvar än det vanliga laga mat, städa, valla ungar till sängen etc. Dock var skillnaden ju att båda ungarna var hemma hela dagen och de gjorde faktiskt ett bra jobb att leka själva majoriteten av tiden.

Random kort på O när han snor min lypsyl. Eller mitt lypsyl kanske. Fast min/mitt lypsyl är inget lypsyl.

Random kort på O när han snor min lypsyl. Eller mitt lypsyl kanske. Fast min/mitt lypsyl är inget lypsyl.

B har mått bättre idag. Hennes höga feber från igår kväll var borta och hon hade endast en låg temperatur och lite huvudvärk. Så om det inte blir värre än så här så har hon ändå tur. Men vi får fortfarande se hur det går för oss andra i familjen. Sannolikheten att vi inte är smittade är ju extremt låg.

Intressant karta.

Intressant karta.

Idag har jag ätit extra nyttigt i en vecka och det har faktiskt gått hur bra som helst. Jag tillåter mig äta en ruta Lindt mintchoklad per kväll, men i övrigt håller jag mig till frukt, kött, kyckling, fisk, ägg, grönsaker, riskakor, nötsmör och den typen av rena och hälsosamma råvaror. Jag känner mig lättare i kroppen, men det kan också vara ren placebo. Hur som helst så har jag tänkt att fortsätta ett bra tag till för jag blev trött på alla onyttigheterna där ett tag.

Problemet med maten är väl bara att vi inte har så mycket matvaror här i vår isolering. Vi har beställt mat, men de hade inga utkörningstider förrän på torsdag så idag bad vi K komma förbi med mjölk och ägg. Och det var hon snäll nog att göra som tur var. Ikväll kände jag mig dock instängd för första gången för jag kände för att ta en promenad efter jobbet, men det får jag ju inte. Jag hoppas verkligen att det bara blir isolering till måndag för vår skull. Om någon av oss andra blir sjuka så måste vi nämligen börja om igen med sju dagar till. Men nu ska vi inte ta ut någonting i förskott.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna