VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En liten olycka.

Det har varit lite svårare att hålla humöret uppe idag, men det har gått hyfsat i alla fall. Man går upp på morgonen och allt är okej, men sedan så händer alla de där små sakerna som det gör i livet och kanske särskilt i barnfamiljer. Barnen bråkar, någon kan absolut inte ha på sig det man har satt på dem och allt i lunchlådan är ”Yuck!” För att nämna några saker. Men jag försöker jobba på mig själv och gör allt i min makt för att inte ta till mig småsakerna och låta dem dra ner mitt mående.

Dagens nyttiga mat.

Dagens nyttiga mat.

FABEBADD-2EB4-44B6-82F7-7221571221E8

Solen var framme hela dagen igen och det vet vi ju att det hjälper mitt humör något otroligt. Men vid elva ringde telefonen från Bs Holiday Care. Man håller alltid andan på något sätt och undrar vart på skalan anledningen till samtalet ligger. Har de feber, blivit bitna av ett annat barn (händer ibland!) eller har man bara glömt skicka in något papper? Denna gången hade B ramlat ordentligt, skrapat upp benet och fått ett cut vid rumpan som tydligen var ganska djupt. Hon var inte ledsen eller så, men läraren tyckte att vi skulle komma och hämta henne och ta henne till doktorn för att se ifall hon behövde sys.

B ringde efter att ha varit hos doktorn. Det gick ingen nöd på henne inte.

B ringde efter att ha varit hos doktorn. Det gick ingen nöd på henne inte.

T åkte och de lyckades få en tid direkt hos doktorn i Terrigal som rengjorde såret ordentligt, tejpade det och satte gasbinda. Så allt gick bra och B var glad för att få hänga med sin pappa mitt på dagen och särskilt när besöket avslutades med en glass vid stranden. I övrigt kom min nya kontorsstol äntligen idag, jag beställde den i november tror jag, men den ska skruvas ihop och det har jag inte lyckats hinna med ännu. Jag gick ut på en promenad efter jobbet istället och det var riktigt skönt utöver att det var så varmt så att svetten rann.

B försöker blåsa och fläkta på maten som är för varm.

B försöker blåsa och fläkta på maten som är för varm.

1CA5861F-FABB-46C0-B13E-0D0922A22E47

Nog för att jag bara jobbar fyra dagar per vecka, men det faktum att det redan är fredag imorgon övergår mitt förstånd. Men jag tänker inte klaga på det. Nu blir det wokade grönsaker med fisk framför serie. Den bästa stunden på dagen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna