VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ha binge.

Idag var första dagen tillbaka på jobbet (fast hemma) och även första dagen på Ts och min nyttigare mathållning. Jobbet gick bra, eftersom jag har jobbat lite under semestern då och då och därför inte hade en massa olästa mail att gå igenom. Men självklart finns det mycket att göra trots det.

Frukost dag 1 i nyttighetsperioden.

Frukost dag 1 i nyttighetsperioden.

När det gäller maten så tänker vi att vi ska äta typ avokado, tomat och spenat till frukost, omelett till lunch och på kvällen kyckling och grönsaker eller fisk och grönsaker. Men man kan ju göra det lite roligt också, till exempel kommer vi nog att woka mycket. Det svåraste är ju dock nu i början när man har sockersug som sjutton för att man stoppat i sig så mycket godsaker sedan innan jul. Men det ska bli skönt att äta lite fräschare igen och därmed känna sig friskare, piggare och kanske få färre finnar. En chokladruta per kväll kommer jag dock att fortsätta med. Jag är väl inget monster.

Fina B har fortfarande skollov.

Fina B har fortfarande skollov. Och matar mamma med träost.

CC7CE396-CA5E-436F-A0F4-2EADAF0802AB

Vid fyra ringde K. De har äntligen kommit tillbaka till Aus efter ett halvår hemma i Sverige och de har nu fått negativa test och får lov att komma ur sin karantän. Så hon frågade om de kunde komma hit ikväll. Och det kunde de ju. Det är bara det att när man inte har städat på ett tag och det är varmt och fuktigt ute och man känner sig som en sämre version av sitt bästa jag, då kanske man inte helt känner att man hinner städa hela huset och sig själv på bara en dryg timme. Men det gick det också och det var mysigt att ha dem här. Det var på tiden om man säger som så.

Till elvasnacks åt vi riskakor med hemmagjort nötsmör och omelett till lunch. Jag glömde ta kort på middagen, men det blev kyckling med ugnsgrönsaker.

Till elvasnacks åt vi riskakor med hemmagjort nötsmör och omelett till lunch. Jag glömde ta kort på middagen, men det blev kyckling med ugnsgrönsaker.

2C7D7A5B-703D-4CB0-8DE4-4DBE0FD67EF8

Nu ikväll har vi tittat på Tinna Blå Linjen och jag tycker verkligen att den är jättemysig. Så där så att jag tänker på den under dagen och längtar till kvällen när jag får titta. Nu är klockan redan tio så vi har stängt av för kvällen, men helst av allt vill jag fortsätta och ha binge. Är det snart semester tro? Säkerligen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna