VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om jag ska vara ärlig.

Jag har just kommit hem ifrån en middag och fördrink i Terrigal med B’s kompisars mammor. Vi var tio stycken och hälften har jag träffat innan, hälften inte. Jag började med ett glas rosé på stället vi möttes på, The Joker & The Thief, och sedan gick vi alla vidare till ett thaiställe som är väldigt gott.

Barnen kan bara inte sluta pilla på granen.

Barnen kan bara inte sluta pilla på granen.

Det var mysigt och trevligt och jag är glad att jag gick. Men om jag ska vara ärlig så var jag inte helt i mitt esse. Om jag är på rätt humör så håller jag låda och snackar på och har det bra, men idag var inte riktigt en sådan dag. Och så blir det ibland lite svårt när alla andra känner varandra och deras barn spelar netball tillsammans osv. Så jag satt och längtade hem litegrann. Men som sagt, det var trevligt och också faktiskt kul att få klä upp sig lite och känna sig fin. I samma klänning som julfesten, men who’s counting?

En liten fikaöverraskning för B ikväll.

En liten fikaöverraskning för B ikväll.

D452A0F5-7B97-492C-8722-F6D245E16BF7

Idag slutade B skolan för året och vi överraskade henne och O när de kom hem med kladdkaka, vaniljglass och jordgubbar plus en liten present (böcker). B hade på något sätt missat när jag bakade kakan igår så hon blev jätteglad och förvånad. Klart man ska firas när man har klarat ett år i skolan och dessutom varit jätteduktig.

Inte i mitt esse men ett ess ändå.

Inte i mitt esse men ett ess ändå.

0D251CC1-9815-4B58-89DA-155FC391C481

T åker till Sydney imorgon och går på julfest med Nordlingarna, en stor svenskgrupp som har funnits i massa år. De ska vara på hotell Shangri-La för festen (där mitt gamla jobb för övrigt har hand om ljud och ljus) och sedan ska T och fyra andra sova på ett lite billigare hotell. Så det är jag och kidsen från imorgon bitti till lördag kväll ungefär. Men det ska nog gå bra det med.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna