VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommar, sol och bil!

Hej december! Hej sommar!

Det har varit en fin dag vädermässigt och vi har fått hem vår nya familjemedlem, det vill säga vår nya bil! Min kompis har även fått barn och B har ikväll varit alldeles rabiat och gått och lagt sig arg och oduschad. Det är några av sakerna som skett idag. B är bara sju år gammal men ibland står vi handfallna och vet inte hur vi ska hantera situationer där hon bara låser sig och tycker att hon ska få bestämma själv över sitt liv.

Äntligen kan vi äta ute igen efter allt regn!

Äntligen kan vi äta ute igen efter allt regn!

EEC22053-1FB7-43DA-86CE-50293C910F18 652F39C7-6A5B-4D4F-925A-F1D6ECD809E4

Hur som helst, det var meningen att det skulle bli ett glatt inlägg idag på en glad dag. Jag var klar med mitt möte så jag hann följa med T och hämta upp bilen i Gosford och det är jag tacksam för, för det kändes lite speciellt. Detta är första gången i våra liv som vi köpt en helt ny bil. Jag känner nästan att jag behöver bortförklara att det ändå är ett ganska B märke, en förhållandevis billig bil etc. Men för oss är den helt perfekt för denna fasen i livet. Vi satsar hellre på hus än på bil, det är bara sådana vi är. Nog om det, efter överlämningen så körde jag den gamla bilen hem medan T tog en extra runda med den nya.

Hej bilen!

Hej bilen!

BD9802DF-F7AD-4E94-99E8-DF0947738206 1B5CE772-6656-4E57-9616-EC0838DF51EB 94D4252B-2C42-4E1C-94B2-8186EF6CB6F1

När det var dags för att hämta ungarna så blev de båda förvånade när vi öppnade en helt random bil och de inte såg Coco i närheten. Vi hade medvetet inte sagt att vi köpt en ny bil. De båda tyckte om den, men sa också ”We’re going to miss Coco!” Såklart kan ingenting vara helt positivt. Men jag och T känner oss glada och jag testade till och med att köra den hem från Haven där vi stannade till efter hämtning av barn. Den är lättkörd och jag fick ett bra förstaintryck.

Vi hann med att hänga lite på Haven och klättra på stenarna.

Vi hann med att hänga lite på Haven och klättra på stenarna.

A535FF54-A69A-4B25-88F7-646899275FD4

Klockan är nio och det är så himla kvavt inne och ute så vi sitter med altandörren öppen (fly screen:en stängd) och njuter av en sval bris utifrån. Jag hoppas att sommaren som kommit idag är till för att stanna för nu får det vara nog med regn. Jag slötittar på Vlogmas med Lydia Millen och sedan blir det Billions igen. För första gången sedan första säsongen så känner jag mig lite trött på serien. Vi får se när denna säsongen, säsong 4, är över för kanske sätter vi då stopp och tittar på något annat. Men jag ska inte säga för mycket, rätt vad det är så suger den in en i sitt grepp igen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna