VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Imorgon är det dags!

Imorgon klockan tio är det dags att hämta vår nya bil, äntligen! Jag har ett möte klockan nio så jag kommer inte att kunna följa med men T får åka och hämta upp den själv och så får vi hämta gamla bilen sedan. Därefter är tanken att vi ska försöka få Peugeoten såld ganska fort och gärna ganska dyrt, haha.

Den dag som idag är.

Den dag som idag är.

A4170B00-5AE4-46E3-B881-40C0C5F41DB8 3495A7AD-CD84-4A9B-835C-E122030C19E7

Imorgon är det 1:a december och sommaren börjar officiellt. Det är även dags att öppna första luckan i Bs godiskalender och Os chokladkalender och det har de inte hållit tyst om idag kan man säga. Jag befarar att de kommer att gå upp fem bara för att de är så exalterade. Long gone are those days när man blev exalterad av små saker som godis. Det är ju lite synd faktiskt. Eller, nu ljög jag nog förresten, jag blir faktiskt ganska exalterad de gånger jag lyckats hitta bra urval av svenskt lösgodis på IKEA eller FIKA.

Grönt och grått. Och en trött tomte.

Grönt och grått. Och en trött tomte.

8AF36A49-B0AC-4919-AC78-B5A2A253BE02

I övrigt har jag faktiskt haft en bra jobbdag där jag ovanligt nog har kunnat pricka av saker en efter en. Och det händer inte allt för ofta så det är bara att tacka och ta emot. Och det var riktigt härligt att sova i sin egen säng igen natten som gick, en King istället för en Double, och även om det har varit mysigt så är det väldigt skönt att kunna sträcka på sig. Men nu blir det som vanligt att varva ner med Billions, te och Lindts mintchoklad.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna