VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Galej!

Vi har haft en riktigt härlig dag!

Klockan ett kom de två familjer vi hade bjudit över för lunch och den ena familjen hade sina nieces på besök så de hade till och med fyra barn med sig! De hade frågat innan såklart och det var ju inga problem, men eftersom det har regnat konstant och så även idag så tänkte vi att det skulle bli trångt inomhus med oss alla. Men konstigt nog så svalde huset oss 14 väldigt bra.

Trevligt att få klä upp sig lite ibland.

Trevligt att få klä upp sig lite ibland.

Och det var en sådan där dag när barnen lekte jättebra ihop, vi vuxna kunde slappna av och hade bra samtal och det blev väldigt lyckat helt enkelt. Vi gjorde det enkelt för oss och bjöd på tacos, först vanliga för alla barnen och sedan fisk- eller kyckling för oss. T hade även gjort salsa på mango, ananas, paprika och jalapeños och en sås på yoghurt och lime. Och kycklingen var stekt med rödlök och paprika. Stoppa in allt det i goda mjuka skal och man får en god måltid.

Galej!

Galej!

D60084A5-313D-4A62-82F4-0B8D0B0115DB

Efteråt blev det morotskaka som jag bakat och gästerna hade tagit med sig chokladkaka, bär och diverse andra godsaker så det blev bra det med. Så nu har vi haft den första bjudningen (haha, gammalt ord) i Turkosa Huset och vi vill definitivt ha många mer!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna