VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hon fick eld i baken.

Jobba jobba jobba, städa städa städa, sova en kortis och sedan upp igen. Så känns det idag. Men det har ändå varit en okej dag. Om man räknar att ligga på alla fyra och städa toaletter som en dag värd att minnas. Fast det är ju väldans skönt när det är klart. Tills nästa vecka när det är lika smutsigt igen…

Vi har fått upp lite tavlor.

Vi har fått upp lite tavlor. (Det är skuggor på mattan, den är inte svart).

Vi har börjat få iordning (Det kan för övrigt inte vara ett ord. Ordning bara kanske det ska vara. Strunt samma) lite mer som vi vill ha det här hemma och det är skönt. Tavlor är uppe, vårt sovrum börjar så smått likna ett trevligt rum istället för en förvaringsplats och idag har T täljt en knoppbräda till hallen. Man kan ju tycka att vi tar i från tårna för att det ska komma lite folk imorgon, men det är ju så att vi ser det som en spark i baken för att fixa lite.

Fler tavlor på plats. Älskar de två coola tjejerna i hallen. Och så ska Ts egengjorda knopparnas iPod bredvid. (Alla tavlor är foton som T tagit).

Fler tavlor på plats. Älskar de två coola tjejerna i hallen. Och så ska Ts egengjorda knopparnas iPod bredvid. (Alla tavlor är foton som T tagit).

69AD414A-3F0A-406A-917C-3A31F5A2A1CA

Igår kväll fick jag nog och skrev ett mail till min life coach. Hon är ju egentligen inte min life coach för vi har aldrig haft någon session tillsammans, men hon har tackat ja till att ha mig som kund. Hur som helst, jag skrev ett trevligt och artigt mail för man ska ju vara trevlig och artig även om man mest vill skrika. Jag skrev något i stil med att nu är det en månad sedan jag kontaktade henne och det verkar som att hon har väldigt mycket att göra, så kanske har hon en kollega som hon kan rekommendera eftersom att jag är redo att börja jobba för att bli mitt bästa jag.

Dåligt foto av ett fint foto i en ram.

Dåligt foto av ett fint foto i en ram. Från Bondi Bech såklart.

Och tro’t eller ej, men redan imorse hade jag ett färskt mail i inkorgen. My sincerest apologies, can you do Monday at 4 pm? Då fick hon eld i baken direkt när hon höll på att gå miste om mina pengar. Jag känner mig inte alls speciellt vänligt inställd till henne, men jag ska försöka släppa det och börja på ett nytt blad på måndag. Hon kanske är extremt bra på sitt jobb och bara råkar vara skit på att kommunicera, vad vet jag. Saken är att hon är i princip den enda som passar här uppe på kusten, annars hade jag sagt hej svej för länge sedan.

Well well, vi får se på måndag. Men först en fullspäckad helg.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna