VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Feja och dona.

Här håller vi på att städa och feja, pilla och plocka undan. Fast jag vågar inte gå ner i källaren för jag tror att allt som T håller på att bära ner bara hamnar i en likadan röra fast en våning ner. Lite sopa under mattan- tekniken. Vi har nämligen i princip gjort klart den jäkla garderoben. Och med princip menar jag att väggarna och golvet är klara och målade, men vi har ej satt upp innanmätet. Så för tillfället ställer vi bara in våra trådkorgar däri för att få bort dem ur sikt. Tanken är att imorgon flyttar vi in i vårt sovrum igen. Det tog ungefär fem månader, allt på grund av en mögelgarderob.

Ska du komma hit varje dag nu?

Ska du komma hit varje dag nu?

EFD75924-7B1E-4BF9-8F54-25FFF310EDC9

Jag har dock tyckt att det varit mysigt att sova inne i extrarummet då morgonsolen kommer där och det är härligt att titta ut på vår framträdgård och den lite djungelaktiga känslan där. Fast från vårt sovrum syns havet (dock inte från sängen) och då det är utgång till terassen är det inte kattskit heller. Ormen kom för övrigt tillbaka idag och låg länge och väl på samma ställe som igår. Den bor nog här i någon av våra buskar. Det positiva är ju att den äter upp möss. Kanske därför vi aldrig har sett en mus men nästan allt möjligt annat man kan tänka sig….

Jag ser fram emot en fullbokad helg med simning och lunchbesök på lördag och sedan marknad i Avoca och adventsfirande med svenskgruppen. Jag tror till och med att jag för första gången vet vart jag ska få tag på mossa till ljusstaken, det verkar som att det finns på vår version av Panduro Hobby till de som bygger med tåg etc.

Men nu ska jag lösa min bok i sängen en stund.

/CC

 


Kommentarer


 1. Camilla 25 november, 2021 on 15:33 Svara

  Hejsan,
  Hualigen vad läskigt med orm, vare sig den är giftig eller ej. Jag hoppar högt av en snok och ännu värre en huggorm. Nu när jag har hund så är jag livrädd att han ska bli biten, så då tar jag hellre bettet själv till och med. Kram Camilla

  • sydneymamman 26 november, 2021 on 13:36 Svara

   Hej C!
   Ja, om den ska hålla på att hoppa fram och skrämmas så är jag nog inte så tuff. Men nu när vi vet att den finns här i faggorna så tittar man extra noga.
   Husdjuren vill man ju inte bli av med nej. Denna tar tydligen ibland de små så det är skönt att vi slipper oroa oss för det då vi inte har några husdjur.
   Hoppas ni båda slipper bett!
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna