VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Byxlös.

Oj som det har öst ner idag! Öst och öst och det har verkligen inte slutat. Tur att vi åkte till Manly igår och inte idag som vi hade pratat om från början.

När det är regnväder utanför och man har tid för att spela Monopol.

När det är regnväder utanför och man har tid för att spela Monopol.

Idogt regnande ger ju en dock tillfälle att göra annat. Vi har hängt upp tavlor, T har slipat och målat inne i garderoben, två lager till och med, och jag hann sitta med barnen och spela ett parti Monopol som jag för övrigt förlorade. Vid fyra kände vi att vi behövde frisk luft och tog på oss regnjackor och gummistövlar och åkte till Woy Woy Bay. B hade längtat dit för att leka på bryggan och titta på maneterna.

Regnaktiviteter.

Regnaktiviteter.

B460F49A-791F-4B2F-AEE6-B8DEE2A0A847 125C3BCC-A88C-4C98-A469-D12EF80DBE00

Men när vi kom dit så hade de stängt av hela bryggan för ombyggnad. Eller snarare, de hade faktiskt rivit den för att bygga en ny. Så vi åkte till grannbyn och deras lilla brygga istället, men det var inte alls samma sak och det var för regnigt och för kallt så det var inte roligt alls.

Roligt i regnet.

Roligt i regnet.

DC00AC76-8A87-4320-AD45-79E83C67B3EE

Vi klarade oss i kanske tio minuter och sedan struntade vi i det. Och eftersom mina byxor blivit så blöta när jag råkat backa in i en skylt så tog jag av dem och satt i trosor hela vägen hem. Det var först efter ett tag som jag insåg att allas bilar är högre än vår och man lätt kunde se in på den konstiga tjejen som var halvnaken i bilen. Och när jag kom hem knöt jag en tröja runt rumpan och gick in. Jag tänker att grannarna redan pratat om hur underliga de nya grannarna i turkosa huset är. Men strunt samma. Lite hud har ingen dött av.

Byxlös!

Byxlös!

Jag tackar som vanligt livet för att jag har ytterligare en ledig dag imorgon, det känns så lyxigt. Det ska tokregna igen, men då kanske jag kan sitta och mysa lite och titta på en julfilm. Sedan har jag en massa annat vettigt att göra också, men det är inte alls lika roligt. Och så kan jag inte låta bli att räkna ner till jul. Idag bestämde vi att vår årliga jul blir lite tidigare, den brukar vara på den 24:e och blir den 19:e, och eftersom K är i Sverige så blir den hos en annan i gänget, Bec och det ska bli så mysigt. Flera av dem har vi inte träffat sedan innan lockdowns började.

Pappas stövlar.

Pappas stövlar.

Nu ska jag dock titta på Billions. T ville ha lite paus från julfilm idag, han är så konstig.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna