VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mångalen och FIKA.

Det har varit en extremt egendomlig dag idag. Luften har stått stilla och det har varit 30 grader ute och det är precis som att det har skett någonting med varje människa. Typ fullmåne-mångalenhet fast solstingsgalenhet. Allt har gått fel och jag har varit tokstressad och när ungarna kom hem så storgrät B för att dagen hade gått fel på alla sätt och vis.

4908461A-07E9-4FAE-B73C-0FA4A11F891E

Och för att avsluta galenheterna så blev det en flygmyreinvasion ikväll och särskilt verkade de gilla överdraget på vår solsäng på altanen. Det var drivor med de stackars krypen över hela möbeln och jag hade råkat ha dörren till sovrummet där jag sitter och jobbar öppen en stund (utan myggnätet stängt) och helt plötsligt började de krypa på mig. Trevligt värre. 

2DFDDA3E-3591-456D-90EB-07C956C5A1DA

Nu är det en väldigt välkommen helg på ingång och imorgon blir det alltså simning och sedan Manlyresa. Lite lösgodis får nog inhandlas från FIKA när vi väl är där. Och snabbmakaroner. Snabbisar är viktiga.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna