VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar om livet.

Det sämsta med att fylla år fyra dagar efter sin son är att man inte alls är särskilt sugen på tårta. Vi har en standardtårta vid födelsedagar, en klassisk jordgubbstårta med grädde, men det är ju inte så att vi bakar en till till mig nu när den andra just tagit slut/blivit slängd. Jag funderade på morotskaka eller Elsa Billgrens goda kaka med citron och vallmofrö, men till slut bestämde vi oss för Britatårta. Jag tror aldrig att vi har bakat den själva faktiskt, men nu får T äran att försöka. Han kom precis och gav mig lite marängsmet och den var definitivt inte misslyckad alls.

Från i helgen.

Från i helgen.

F5EE7C3D-ED1D-4AD9-BDDD-D5C73F0B1C53 0BA48E21-837C-4B2C-BB27-D694799B7ED1 F4C4D751-BCE3-4192-852E-74835DBDE26E

Födelsedag alltså, jag fyller 41, och jag har tänkt lite på vart jag är i livet. Det är mycket bra och en del inte lika bra. Jag känner mig väldigt glad och tacksam för min man och mina fina barn, för att få bo i paradiset och för att vi har lyckats köpa vårt Turkosa Hus. Jag älskar även vår Hörna (vår stuga på Österlen i Skåne) även om jag har lite dåligt samvete för att den har fått stå stilla i renoveringen under Corona och husköp. Jag är glad för vår hälsa och familj och vänner. Och en massa småsaker.

Min bokhylla gör mig glad.

Min bokhylla gör mig glad.

Dock måste jag jobba (mycket) på min ångest och på att uppskatta de små sakerna i vardagen. Jag måste även ta mig en funderare på åt vilket håll jag vill, vad ska jag jobba mot. Jag vill helt enkelt jobba på mig själv för att bli en gladare och mer balanserad människa. Men jag har inga problem med att fylla 41 egentligen. Som sagt, det är ju bättre än alternativet.

Imorgon är tanken alltså att vi ska sluta lite tidigare, hämta ungarna och kanske äta pizza i parken i Forresters och sedan gå en runda på stranden. Det ska vara 23 grader på kvällen, men eventuellt lite blåsigt så vi får se hur det känns. Sedan fortsätter firandet i helgen. Så det känns inte som att man kan klaga när livet ändå skiner ganska glatt mot en generellt.

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 17 november, 2021 on 22:38 Svara

    Stort grattis på din födelsedag ?? Vad fint ert hus är, ni verkar ha det så gott. Tråkigt med ditt mående dock. Är själv i allra högsta grad mitt i det med en son som mår mycket dåligt och har varit inlagd. Kram Camilla

    • sydneymamman 18 november, 2021 on 12:36 Svara

      Hej C,
      Tack tack, vad snällt!
      Ja, vi trivs så himla bra i vårt hus. Det är ett slott för oss och ett skjul för någon annan.
      Usch, vad tråkigt att höra. Det finns inget värre än när ens barn mår dåligt. Det är bra mycket värre än när man mår dåligt själv. Jag hoppas verkligen att ni får den hjälp ni behöver och att det löser sig för er.
      Massa kramar,
      /CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna