VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Man får lov.

Förra året kom jag på att det bästa sättet att få julstämning är att riktigt banka in det i kroppen och knoppen. När man är född i ett land med en kall och mörk jul så spelar det ingen roll att man bott här i över ett decennium när det är strandväder och ljust i december. Men jag börjar alltså tidigt med att titta på julfilm efter julfilm och även med att lyssna på julsången och igår var det den första dagen som jag spelade julmusik i hela huset. T kände sig dock inte riktigt lika redo för att bli julbombad som jag gjorde.

40F00DE3-53EC-472A-B119-FB98B67287C9 176E5473-7CBD-4BDD-A5B5-1CF9DF048373

Jag har tokmycket att göra på jobbet, men vi har bestämt att vi ska sluta lite tidigare på min födelsedag på torsdag, halv fyra, fyra kanske, och åka och hämta kidsen för att hinna spendera lite tid tillsammans. Vi har inte bestämt vad vi ska göra, men det spelar inte så stor roll. Dock funderar jag på om vi ska åka till Manly eller Hunter Valley (vindalen) på lördag. Kanske ena på lördag och andra på söndag, haha.

Lunch i lugn och ro.

Lunch i lugn och ro.

FADA99A5-C529-455C-883F-37B56C833EDA

Det hade ju hjälpt att ha den nya bilen när vi åker lite längre så där, men bilkillen ringde igår och berättade att den kommer av båten idag, men att det kommer att ta cirka två veckor till innan den är redo för pick up. Spännande ändå med ny bil.

Vet inte vad T sa som gjorde mig så himla glad… Och så får man ha sina fula, stickade tröja på sig när man jobbar hemma.

Vet inte vad T sa som gjorde mig så himla glad… Och så får man lov att ha sin fula, stickade tröja på sig när man jobbar hemma. 

Nu kommer T med varmt te och choklad och det är dags att titta på Billions.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna