VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag har aldrig.

T är på bastukväll och jag sitter i soffan och har precis tittat på de två första avsnitten av MAID. Den verkar ganska bra faktiskt, vi får se när jag kan titta nästa gång med tanke på att T och jag tittar på Billions när han är hemma.

Blandad frulle.

Blandad frulle.

Hur som helst så känns livet lite lättare och lite bättre än igår, men inte helt toppen ändå. Jag känner att jag sitter uppe extra länge för att jag inte vill att det ska bli en ny dag då man ska börja om igen. Kanske är det så att jag börjar bli deprimerad igen, det låter ju faktiskt så när jag hör vad som kommer ut ur mina fingrar.

Min kaktus fortsätter att växa!

Min kaktus fortsätter att växa! Ja, vi ska fixa en större kruka till den bredvid.

Life Coachen har fortfarande inte hört av sig. Det ska bli intressant att se om hon kommer att höra av sig med någon dålig ursäkt eller om hon bara kommer låta det rinna ut i sanden. Jag har aldrig missat ett möte i hela mitt liv, i alla fall inte utan att ha kommit på att jag missat det och mått jättedåligt. Ja ja, vi får se hur det blir. Men just nu känns det inte som att vi kommer att jobba ihop i alla fall.

Min lunch var verkligen monokrom.

Min lunch var verkligen monokrom. Men helt okej i smak.

Men nu kan jag inte skjuta upp det så mycket längre, det är dags att gå och lägga sig och gilla läget imorgon. Och nu hör jag nyckeln i dörren, T är hemma.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna