VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gas och bilslarv.

Efter ungefär en vecka utan gas där vi har fått laga mat i ugnen eller mikron så har vi nu äntligen fått spisen klar att användas igen. Det började med att gastuben tog slut och när vi beställde påfyllning av gasen så sa killarna som kom hit att de inte fick lov att koppla på tuben igen för de hade hittat en läcka. Inte så förvånande med tanke på att jag klagat på att jag suttit här uppe i soffan och fått huvudvärk av gaslukt.

T är färgglad till frukosten.

T är färgglad till frukosten.

Så idag kom en gas fitter, Ryan, och berättade att ett eller annat var trasigt och det behövde bytas ut för $550. Tydligen ska man byta detta var femte år, men på plakatet står det att den byttes 1995. Bara lite mer än fem år. Men nu är det gjort och behöver då förhoppningsvis inte göras på ytterligare fem år. Och hur firade vi? Med fläskpannkaka i ugnen, så spisen har inte testats ännu.

T bakade bananbröd med pepparkakskryddor i. Inte alls dumt faktiskt.

T bakade bananbröd med pepparkakskryddor i. Inte alls dumt faktiskt.

C5F343D5-E928-4F8A-8FA2-F703DF77D228

Precis innan middagen så knackade det på dörren, det var mittemotgrannen Joe (han som bröt tån, han med hunden som vi bar upp för trapporna, han som B är lite kär i) som hade hittat Ts nyckelknippa med hus- och bilnyckel sittandes i bildörren. Toppen. Nu när bilen ska säljas om ca två veckor, vi precis har bytt bromsar och bromsskivor och betalat för Ts överfyllning av olja så vore det ju toppen om den blev stulen. Tur att man har snälla och trevliga grannar!

Om man bortser från skynket som vi lade på våra utemöbler inför regn idag så fick jag hem de bruna tvålpumparna i glas från Amazon. Två hör och så en i vardera badrum. Jag gillar.

Om man bortser från skynket över våra utemöbler inför regn idag så fick jag hem de bruna tvålpumparna i glas från Amazon. Två här och så en i vardera badrum. Jag gillar. (Pumparna är i borstat stål, inte svarta som de ser ut).

Nu blir det dock te och choklad framför Billions. Vi är helt fast, det är den enda serien jag vet som blir bättre och bättre för varje säsong. Guld.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna