VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag yrar.

Vi står och tittar på en bandicoot som sniffar runt i vår trädgård just i detta nu. De är små söta varelser och äter tydligen upp spindlar, även de dödliga funnel web:arna, så det är ju bra. Hoppas den får med sig varenda en.

Ungarna är redo för dagen.

Ungarna är redo för dagen.

1C08FC04-DBB9-417F-AAB4-7FCBBEA5D735
Jag har med nöd och näppe överlevt en hel arbetsdag i mitt sjukdomstillstånd, tack universum och forskarna för painkillers, och efteråt så hällde jag ner mig på våra solstolar helt lealös och läste min bok som jag nu har läst ut. Så det var ganska trevligt trots allt.

Ja, vi spenderar en stor del av vårt liv på vår altan.

Ja, vi spenderar en stor del av vårt liv på vår altan.

Nu på kvällen har jag fått en väldigt stark längtan efter att gå på en riktigt bra konsert, en sådan där man känner musiken i hela kroppen. Jag är inte religiös, men musik är min religion. Jag måste leta upp något bra band och boka biljetter nu när man får lov att boka biljetter igen.

När man är sjuk får man lov att ligga och jäsa med en bok.

När man är sjuk får man lov att ligga och jäsa med en bok och ta bilder med konstigt ljus.

Jag yrar. Har ingen aning om vad jag skriver. Fast det känns inte helt ovanligt egentligen. Återkommer när jag känner mig lite klarare i bollen imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna