VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckopiller.

Dagen idag känns ganska bortkastad. Jag har literally legat i sängen hela dagen med min förkylning. Och det är ju så varje gång man är sjuk såklart, man vill ju hellre göra annat. Och konstigt vore det väl annars. Men jag hade så mycket planer för min lediga måndag och vädret har varit bra. Men det är inte så mycket att göra åt. Det är ju trots allt ganska nyttigt för en att vara sjuk då och då eftersom man uppskattar det vanliga livet och måendet så mycket när man blir frisk igen.

Bilder från en gårdag som inte spenderades i sängen.

Bilder från en gårdag som inte spenderades i sängen.

F8955FBB-B828-49A8-884F-A57F7D3DB20E

Just nu har jag lite ångest för imorgon ifall jag mår så här fortfarande. För jag har mycket på jobbet inklusive ett möte. Men jag tänker att jag gör så gott jag kan och om jag inte orkar så får jag ta sjukdag på eftermiddagen. I dessa situationer är det ju dock ett megastort plus att man jobbar hemifrån. Så många gånger man har bitit ihop och suttit på kontoret och mått skit. Särskilt under graviditeten med B. Usch, värsta tiden i mitt liv. Men nu är det bara en vanlig liten förkylning så jag ska sluta att spela min lilla violin.

Palm Beach.

Palm Beach.

C8BC1443-A4FE-46E2-A6C2-A3973EADE7A4

En sak som jag har börjat tänka ännu mer på nu på sistone är hur härlig fantasi O har. Han säger bland annat saker som: “French fries are yellow lizards that have been cut in small pieces”. Och när man säger Jasså, tror du det? eller något liknande så får man till svar ”Yes, for real life!”. Han är ett riktigt lyckopiller den lilla mannen.

Men nu är det läggdags för den här snormaskinen.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna