VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wooooooooff!

Några dagar i rad har det luktat gas här hemma. Vi har ju gasspis och även ett uttag där man kan koppla in sin gas heater, så det är inte alls omöjligt att det läcker där någonstans. Jag vet dock inte hur man ska ta tag i det. Kanske testa att tända en tändsticka och se om det säger woooooooff? Eller kanske inte. Men jag borde nog googla på om det är farligt i små doser, jag sitter och inbillar mig att det ger mig huvudvärk, och i så fall måste vi kanske vi ringa någon.

Standardfrukost för tillfället.

Standardfrukost för tillfället.

T är i Sydney sedan imorse, man måste ju ta vara på friheten nu när lockdown är över, och kommer hem först imorgon kväll. Han ska gå runt lite med sin kamera och ta bilder, sedan hem till våra vänner i huset där vi bodde i Bronte och så ska de gå ut ikväll. Jag höll dock på att trilla av stolen när han kom in till mig när jag satt och jobbade och skulle säga hej då.

Solig lunch på balkongen idag med.

Solig lunch på balkongen idag med.

D104CF4B-08BD-45E1-9FC8-8B26628DFBDB

No comment.

No comment.

Eftersom han skulle gå runt mycket med kameran så hade han klätt sig väldigt bekvämt. Lite väl mycket bekvämt till och med, i världens fulaste shorts som viker sig i en pösig påse i skrevet, en hatt som han ”måste” ha för att inte bränna nacken och så crocs. Jag försökte förklara att ingen går ut i crocs, jag köpte dem till oss alla för att det inte finns träskor att ha i trädgården här. Men strunt samma, man får så klart se ut som man vill. Men man (jag) kan ju få retas lite också.

Jag köpte varsin rolig leksak till ungarna. Man trycker på knappen för att försöka få ringarna på pinnar i vattnet.

Jag köpte varsin rolig leksak till ungarna. Man trycker på knappen för att försöka få ringarna på pinnar i vattnet.

31EEF4F4-CC00-4346-949C-8B5ACAEE0F04 4B17CD76-4D6B-4728-BC90-ABC43D8CB628

När barnen gick och lade sig ikväll så låg jag i Os säng en stund. Och varje gång jag pussade honom så sa han ”Tack mamma!” Du behöver inte tacka varje gång jag pussar dig, sa jag. “But I feel like I want to say tack because it feels so nice when you pussa mig”. Söte lille pojken min som börjar bli så stor och har så mycket tankar och personlighet.

Det blev lite onyttigheter medan jag avslutade jobbet.

Det blev lite onyttigheter medan jag avslutade jobbet.

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på. Men det spelar ju inte så stor roll vad det blir, det är ju helg och helg är ju bra oavsett.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna