VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

A little, or a lot?

“I like the food a little, but I hate it a lot.” Det kom precis ur Os mun när middagen inte passade honom. Ungar alltså, de är ju för härliga! Och för jobbiga. T och jag hade precis städat hela huset och kände inte jättemycket för att ha klagande ungar vid matbordet. Men det gick det med.

Utefrulle såklart.

Utefrulle såklart.

Vi har en liten 7-åring som kommer hit imorgon efter skolan för att leka med B. Och som bekant får man ta tillfället i akt att städa huset när det kommer besök, även fast gästen ifråga kommer att bidraga till att stöka ner mer med leksaker överallt och hade inte alls märkt om det varit lite damm i hörnen. Lilla G är i alla fall den första som kommer till nya huset sedan vi flyttade in i juni. Det är lite sorgligt egentligen, men har ju sin naturliga förklaring.

Och elvasnacks i solen.

Och elvasnacks i solen.

Utöver barnbesök så är det imorgon vi ska åka och provköra en MG. Nu när allt är öppet igen så är det dags för oss att hitta oss en större bil. Vi väljer främst mellan att köpa en begagnad Mazda CX-5 eller en helt ny MG zs med sju års garanti. Så det är bara frågan hur plastig den är inuti och hur den känns att köra. Det blir spännande att se hur det går.

BCD0E3F5-E4A4-4812-9D24-38A4DBDCCE86

Skåpet som tog sådan lång tid att skruva ihop igår. Gjorde dock hörnan ganska mysig, tycker jag.

Skåpet som tog sådan lång tid att skruva ihop igår. Gjorde dock hörnan ganska mysig, tycker jag.

Men nu har vi kollat klart på Billions och det är dags för att kvällsläsa i min braiga bok. Livet är ganska fint ibland trots allt. I hate it a little, but I like it a lot.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna