VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Som semester.

Ledig måndag idag men det har mest känts som en riktig semesterdag. Solen har varit framme hela dagen och jag har mest legat på vår nya sun lounge och läst bok. Väldigt trevligt. Och på lunchen åkte T och jag till en plantskola här borta för att titta på växter att ha under altanen, i köksfönstret och lite varstans. Bara det att klockan tickade på av bara helskotta och snart var det dags för skol pick-up så det blev ingenting köpt. Vi får åka tillbaka snart igen.

God morgon.

God morgon.

0F9F191F-8341-4160-9C26-663C085DAE3A
Dock har jag fått blåsor i handflatan för jag har spenderat dryga två timmar till att skruva ihop ett skåp som vi ska ha vid bakdörren till att bland annat ställa våra trädgårsskor i. Skåpet är inte köpt från Ikea och kräver betydligt mer jobb för att få ihop än vad man är van med. Jag är faktiskt en fena på att bygga möbler, förstår lätt ritningarna och så vidare, men här är det mer själva jobbet, att det är så många moment, skruvar som inte har förborrade hål etc. Det står att man ska vara två personer och att det tar 90 minuter, så två timmar på en person är inte kattskit. Men till råga på allt så tycker vi inte ens om den träskiva som ska ligga ovanpå. De hade skrivit det i annonsen på ett sådant sätt att man trodde att det var rent trä, men det var träfaneer. Vi pratar redan om att byta ut skivan så vi får se.

Jag har mest bara utövat njutning idag.

Jag har mest bara utövat njutning idag.

54A686C7-1A65-4AE0-997E-BCC33A119455 4A6261F2-9441-4B3F-B39A-9BCADDA450E4

Denna veckan känns faktiskt ganska rolig med tanke på att vi har en del planer för första gången på väldigt länge, sedan lockdowns och allt startade. Vi ska provköra en bil på onsdag, på ettårskalas/våffelkalas på torsdag, B ska ha en kompis hemma på onsdag osv. Det är inte mycket egentligen, men i jämförelse med sista tiden så är det a lot och räcker för att bli lite exalterad.

Denna växten köpte vi igår, väldigt fin faktiskt. Lite annorlunda. Som jag. Haha

Denna växten köpte vi igår, väldigt fin faktiskt. Lite annorlunda. Som jag. Haha

D0D91875-3CC5-461F-8B4B-F3D8104EBB15

Nu ska jag avrunda dagen och läsa lite till i sängen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna