VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Marathon.

Idag har jag haft turen att ha lite av det där man pratar om när man har barn, typ ”Tänk att bara ligga inne en regnig dag och ha seriemarathon”.

Att få börja veckan med egentid är guld.

Att få börja veckan med egentid är guld.

Riktigt så bra var det inte, men jag hann sätta på några vloggar i rad medan jag vek tvätt. Och så hann jag bläddra i min Lantliv, dricka massa koppar med te och andas lite innan ungarna var klara för dagen och kom hem igen. Och innan dess hade jag fixat en massa admin och grejer för att kunna hinna med allt annat som behövs göras i veckan.

Jag fick hem två fina klänningar som jag beställt idag. Ser fram emot att få bära dem!

Jag fick hem två fina klänningar som jag beställt idag. Ser fram emot att få bära dem!

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.032006545862879321,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Ungarna har varit ganska jobbiga ikväll, T har varit i telefon med jobbet i tre timmar och släcker bränder och jag är än en dag ganska besviken på livet. Men att gå runt i livet och vara besviken leder ju verkligen ingenstans. Det är bara man själv som förlorar på det. Jag försöker att vända det till något konstruktivt och till att handla istället, men jag är inte så bra på att veta vart jag ska börja. Så medans jag försöker komma på det så sitter jag här som vanligt och luktar på mina blommor (code for: titta på serie).

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna