VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vem ringer sex?

Jag har precis sträckkollat på tre avsnitt av Husdrömmar Sicilien. Det är ju säsong två, men jag är inte besviken. De får till en sådan himla härlig känsla i serien och Marie är ju utan att tveka en riktig jäkla talang på inredning, form och design.

Hej fredag morgon.

Hej fredag morgon.

411B9A28-2924-4617-9C9B-A8479292628E

När vi ändå pratar inredning så kom mitt skrivbord som jag beställde för bara några dagar sedan hem idag. När jag vaknade imorse hade jag två missade samtal från leveransfirman, de hade ringt kvart över sex. När jag inte svarade så skickade de ett meddelande att de skulle vara här inom en timme. Vem ringer folk klockan sex på morgonen? Men när de kom vid sju så var jag i alla fall vaken och gick och öppnade i min pyjamas. Man får ju vara tacksam för att de är så snabba.

Jag idag!

Jag idag!

Jag känner mig väldigt nöjd med att äntligen ha ett skrivbord i vanlig storlek. Jag har tidigare haft ett bord som varit mer som ett sidobord på grund av platsbrist i vårt förra sovrum. Vi har inte tokmycket plats här heller, men ett mindre skrivbord av denna sort fungerar. Nu ska vi bara skaffa en snygg stol, måla fönsterna vita, fixa garderoben så vi kan flytta in våra kläder, köpa nytt överkast och nya nattduksbord och lite annat. Phew. Vi hade för övrigt beställt nattduksbord i mars, men när de nu ringde för att skjuta upp leveransen ännu längre, denna gången till december, så sa vi att nu skiter vi i det. Vi får hitta andra helt enkelt.

Snacks.

Snacks.

EBA475E6-D134-4C87-9AA8-A46162275D54

Jag har sagt det i två till tre helger i rad nu, men imorgon SKA vi måla teglet där nere. T ska åka till Bunnings och köpa färg när de öppnar vid sju och så ska vi köra igång. Jag tänker inte hoppas på att vi hinner två lager, men minst ett i alla fall.

Nytt skrivbord. Rummet kommer bli fint i sinom tid. Men just nu är jag mest glad för att få plats med mitt skrivblock bredvid tangentbordet.

Nytt skrivbord. Rummet kommer bli fint i sinom tid. Men just nu är jag mest glad för att få plats med mitt skrivblock bredvid tangentbordet.

Så nu ska jag lägga mig, förresten så känner jag mig fortfarande ganska okej trots min spruta igår, så att jag orkar prestera imorgon. Nu är det bara regn som kan stoppa oss.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna