VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillbaka i ledet!

Hur många gånger i livet har man inte hört (eller sagt) ord som ”Man vill ju inte se ut som Laila Bagge!” eller ”Folk borde ju faktiskt klä sig efter sin ålder”? Jag har både sagt och hört sådant otaliga gånger.

Måndagsbreakky

Måndagsbreakky

3622964F-F65E-4F9A-BE71-B5D9334FB854

Men imorse vaknade jag upp, hittade en kort kjol som jag köpte när det började bli svalare ute och som jag därmed inte har använt, och tänkte att den vill jag ha i sommar men det kan jag ju inte. Jag är lite för stor om rumpan, har för mycket celluliter och har ju passerat 40! Men sedan tänkte jag i samma sekund att f*#k that! Vem är det som blir gladare av att jag inte sätter på mig något som jag känner mig fin i? Antagligen ingen.

Vi har beställt Macro igen för veckan. Dvs, nyttiga färdigportioner som hjälper oss att inte överäta. Vi lassar så lätt på stora portioner på tallriken.

Vi har beställt Macro igen för veckan. Dvs, nyttiga färdigportioner som hjälper oss att inte överäta. Vi lassar så lätt på stora portioner på tallriken.

Visst, det måste ju finnas någon slags gräns, rumpan behöver ju inte hänga ut osv., men i övrigt borde man inte bry sig så mycket om vad andra gör och har på sig. Och Laila Bagge? Hon är ju dessutom vältränad och har oftast snygga kläder vad jag har sett. Så vad spelar det för roll? Varför bryr sig halva Sverige om hur hon klär sig? För att hon inte klär sig precis som alla andra?

Från min promenad samt ett accidental kort som jag råkade knäppa inne i huset.

Från min promenad samt ett accidental kort som jag råkade knäppa inne i huset.

5AFDB2C2-F62B-4611-A363-7304FDCEDF1C

Jag ska fortsätta att träna och jobba mot att känna mig som mitt starkaste jag när sommaren kommer och sedan ska jag ta på mig precis det jag känner att JAG vill. Så det så!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna