VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Projekt.

Lördag idag och dagen har varit riktigt bra. Dock blev det lite så som det ganska ofta blir, att man startar helgen med att planera de 10 000 grejer man ska göra, men sedan blir endast en 1/2 av dem gjorda. Vi skulle börja preppa teglet på undervåningen inför målning (tydligen har T läst att man ska fylla igen hål samt tvätta teglet med vinäger), men eftersom att regnet hängde i luften så blev det inte så. Vi testar imorgon igen.

Lördagfrukost.

Lördagfrukost.

FD926B19-EC3C-4E4D-98B5-0EC0DB02BE4F

Innan jag ens hade gått upp imorse, och jag gick inte upp jättesent, halv nio kanske, hade T redan slängt ihop en rabarberpaj. Så efter frukost hade jag och T en liten rundvandring och sammanfattade vad för projekt vi vill satsa på framöver och därefter åt vi alla rabarberpaj på verandan.

Vi äter mycket och ofta i vår familj.

Vi äter mycket och ofta i vår familj.

7AD37721-946C-41F7-BFA5-C21514305A33

De projekt vi annars pratar om är bland annat att bygga om det skrivbord vi har, bygga en knoppbräda istället för att köpa och så vidare. Vi pratar också om vilka tavlor vi ska ha på väggarna samt hur vi ska inreda garderoben i sovrummet. Det finns så mycket att göra, men ganska lite ork, tid och pengar. Men det är ju faktiskt ganska trevligt att ha projekt ifall man inte låter sig stressas för mycket av det.

Rabarberpaj är alltid en bra idé!

Rabarberpaj är alltid en bra idé!

DCB20F01-AC03-4B92-96A0-F78B33B9C7EE

Imorse vaknade jag supertidigt igen och kunde inte somna om, så nu när klockan närmar sig elva så ska jag gå isäng och hoppas på att kroppens väckarklocka inte ringer klockan fyra imorgon bitti igen. Det börjar bli gammalt nu.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna