VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pratar inte om det.

Ikväll kände jag att jag kan bara inte göra detta en gång till, det går inte. Kvällsrutinerna var det denna gång, men så blir det med det mesta ibland. Men jag gjorde det, barnen är i sängen och jag hoppas på ny energi imorgon.

En till frukost.

En till frukost.

En rolig grej är att på fredag ska vi ha Zoommöte i svenskgänget nu när vi inte kan ses på middagar så som vi brukar. Och hon som anordnar har frågat om en liten fakta om oss alla som ingen annan vet om och så ska man gissa vad som hör till vem. Roligt ju! Bara att man inte känner de andra så bra så det blir nog ganska svårt. Jag har inte bestämt vad jag ska skicka om mig ännu.

Och så åt vi lunch.

Och så åt vi lunch.

3A16B403-3FF0-414A-B7B7-ECEAE4C7CF72

Jag kunde ju skriva att jag har bloggat i princip varje dag i femton år. Men det tänker jag såklart inte, jag gillar inte att prata om det och det är inte många i min närhet som vet eller behöver veta. Men ganska häftigt ändå när man tänker på det. Jag bara måste skriva av mig för att må bra helt enkelt. Men jag kommer nog på något annat att skicka in till den lilla quizen.

Två av mina tre.

Två av mina tre.

Men som sagt, jag känner mig trött och ledbruten just idag och nu är det bara en serie ifrån läggdags och hoppet om att morgondagens sol hjälper humöret så som den brukar.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna