VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Negativitet.

När jag är stressad så poppar det upp en massa minnen från tidigare i livet, minnen som jag tycker är jobbiga, och så cringe:ar jag för mig själv och trycker bort dem tills de poppar upp igen. Jag pratar om små saker jag gjort eller sagt för ibland många år sedan som bara inte försvinner ur mitt medvetande. Man borde ju inte vara stressad i lock-down, men det lyckas jag med. Tur att man är bra på något.

T åt frukost tidigt imorse så jag fick sällskap av min bok. Väldigt trevligt faktiskt.

T åt frukost tidigt imorse så jag fick sällskap av min bok när det blev min tur. Väldigt trevligt faktiskt.

Nu för tiden märker jag ganska snabbt när det börjar komma och försöker stoppa det direkt, men ibland är det svårare. Jag behöver semester. Men som jag har klagat på tidigare så blir man ju snuvad på semester när man inte får åka hem till Sverige på sommaren. Så vi får glatt vänta till december. Buhuu, stackars mig. Det är visst en sådan dag idag då jag tycker synd om mig själv. Så nu skiter vi i det.

Grillad zucchini med lite citron på är en riktig hit. Värt att testa!

Grillad zucchini med lite citron på är en riktig hit. Värt att testa!

Imorgon är i alla fall en stor dag för vi ska åka ner till Sydney där jag ska få min första vaccinationsspruta, jippi! Sedan måste vi skynda oss hem för jag har ett jobbmöte på eftermiddagen. Vi får hoppas att det går smidigt och klaffar. Sedan får man kanske räkna med att vara sjuk i helgen, tänker fröken positiv.

Fråga mig inte vad B gör, men vi andra äter lunch.

Fråga mig inte vad B gör, men vi andra äter lunch.

Nej, nu ska jag sluta innan jag sprider för mycket negativitet. Det konstiga är att jag faktiskt känner mig ganska glad.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna