VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Missförstådd.

Min dotter har sådana där trosor som säger Monday, Tuesday osv. Vi köpte dem billigt en gång när det var kris i underklädeslådan för henne. Men jag visste redan då att det var en dålig idé. Jag klarar inte av att se henne i trosor som det står fel dag på! Hon och T bryr sig inte så när någon av dem tar nya trosor så blir det ibland som det blir, man jag kan bara inte. Tramsigt men sant. Men just nu hittade jag ett par Wednesday som hon kan ta på efter duschen nu ikväll och så blir det rätt på onsdag imorgon. Världen är som den ska igen, phew.

Frulle.

Frulle.

I övrigt har det varit en sådan där dag där jag känt mig ganska värdelös. När man blir missförstådd eller missförstår småsaker som inte gör något, men ändå stör, och så samlas de på hög så att man till slut känner att man inte kan göra ett jota rätt. Så har det varit idag, varför jag stått framför spegeln och sagt till mig själv att ”Du måste skilja på sak och person” flera gånger. Jag vet inte om det hjälpte eller om jag bara kände mig löjlig.

En bild som inte speglar min dag, men är från helgen.

En bild som inte alls speglar min dag, men är från helgen.

Jag har i alla fall fått mail om att min självhjälpsbok är på väg och kommer i slutet av veckan. Det var ju på tiden, jag har bara väntat i kanske två månader… Tur att den kommer nu för jag är snart bortom hjälp. Skojar bara. Det ska bli så spännande att få jobba lite på sig själv och se om jag får en nytändning och verkligen orkar gå in för det.

Men nu blir det middag, ny serie igen eftersom Exit 2 tog slut för fort och sedan min fantastiska bok. Emily Henry är ett författargeni om man vill ha tips. Fast jag tror nästan man måste läsa hennes två böcker på engelska för att få orginalskratten. Fast det finns ju fantastiska översättare så jag ska inte kissa på dem alls. Det blir så dålig stämning då.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna