VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen gick det!

Idag hände det äntligen!

Jag har fått en tid för att ta första sprutan av vaccinet! Wihoo! Snacka om att jag kämpat för att det skulle hända. Jag ringde som vanligt tio gånger till ställena här uppe på kusten, men såklart kunde man inte komma fram för att ens få stå i telefonkön. Så då sket jag i allt och började med ljus och lykta söka efter tider nere i Sydney. Och till slut gick det hem!

Tidig morgon hos oss.

Tidig morgon hos oss.

Så på torsdag skjutsar T ner mig (och barnen, för vi hinner inte hem till dagistider) till sjukhuset där jag opererade min diastasis för två år sedan. Och där är det tänkt att jag ska få sprutan. Jag tror det när jag ser det. Jag har ju försökt få vaccinet i flera månader, så att det nu ska ske inom en vecka känns helt otroligt.

Två av dagens måltider.

Två av dagens måltider.

79C5DC00-FD10-4C51-85D7-6EC6E7B58726

Jag längtar verkligen till Sydney och under andra omständigheter hade det varit guld att åka ner med familjen över dagen mitt i veckan, men nu får vi inte lov att stanna och T och ungarna får inte ens gå ut ur bilen. Det blir roligt för dem. Men hur som helst så får jag snart mitt vaccin! Och det är värt lite glädje.

Lilla My.

Lilla My.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.033368154368128344,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Framtiden ser ljus ut! Hoppas vi.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 10 september, 2021 on 15:56 Svara

  Fy så bökigt att få vaccin! Jag jobbar ju i äldreomsorgen, vi fick dos 1 i feb, via arbetsgivaren. Astra.. Det var innan det stoppades😬 Jag fick biverkningar i form av konstiga blåmärken med små knölar under.. Fick kolla blodstatus ngr ggr på vårdcentralen, allt ok. Dos 2 i somras, Pfizer. Vanliga influensasymtom efter båda. Önskar er stort lycka till! Vi har tyvärr fått in smitta bland de äldre igen, trots vaccin😓
  Kramkram

  • sydneymamman 11 september, 2021 on 14:27 Svara

   Hej C!
   Ja, verkligen bökigt! Jag måste säga att Aus inte skött utrullningen av vaccin speciellt bra alls tyvärr. Men nu löser det sig för oss, hoppas vi.

   Usch vad jobbigt det låter! Så konstigt allt det där med Astra Z. Tycker nästan lite synd om dem, de har ju trots allt kommit på hur man gör vaccin, om än med lite problem ibland;)

   Hoppas det löser sig för er med och att smittspridningen lugnar ner sig snart. Nu får det vara nog.

   Kram, CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna