VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Husprojekt och tålamod.

Vi håller på att prata om våra husprojekt (det finns ju en del) och vad vi ska göra först. Vi leker med tanken på att bygga en övervåning om typ fem-sju år för att få den extra yta vi behöver samt att utnyttja den ännu finare utsikten högre upp. Vi får se hur det blir, vi kanske har flyttat härifrån innan dess, men de mindre jobb man gör nu ska ju helst stämma överens med de tankar man har för framtiden.

Det blir mycket soliga måltider här nu. För i lock-down på arbetsdagar sker inte jättemycket mer än soliga måltider. Fast jag gick på en promenad idag med.

Det blir mycket soliga måltider här nu. För i lock-down på arbetsdagar sker inte jättemycket mer än soliga måltider. Fast jag gick på en promenad idag med faktiskt, så det var skönt. 

Jag har tidigare berättat och kanske visat (kommer inte ihåg) hur vår Aussiekällare ser ut. Den är under all kritik och hade man betalat så mycket för ett hus hemma som vi har betalat för detta så hade man inte förväntat sig att det såg ut så som det gör. Man hade inte gått med på att ha tvättstugan utanför huset på en helt annan våning heller för den delen.

Fler soliga måltider. Fast denna soppa smakade inte gott alls. (Köpe)soppa med kyckling och svamp.

Fler soliga måltider. Fast denna soppa smakade inte gott alls. (Köpe)soppa med kyckling och svamp.

0B16DBAB-214A-45E3-B0EC-FA5DFDD6E9A7

Men nu är det som det är och man får ta det negativa med det positiva. Källaren ska alltså göras om men nu har vi börjat prata om att göra en snabbräddning tills dess. Det är fultegel, turkost och lite gult där nere och vi pratar om att bara köra en vitrullning över hela skiten. Det behövs göras mer, men istället för att ha det som det är nu i ett halvt decennium kan man ju med enkla medel snygga till det litegrann. Och där det nu bara är tufsigt gräs och mossa under vår stora altan tänker vi antagligen lägga markskydd och så singel ovanpå.

T kör lock-down i särk som han köpt i Indien och så cowboyhatt till det. Fint.

T kör lock-down i särk som han köpt i Indien och så cowboyhatt till det. Fint.

B1D1FB36-7C58-40AE-9C77-7B559480A81D

Så nu ska jag börja kolla upp vad man ska ha för slags målarfärg och så ska vi se om vi börjar redan i helgen. Som sagt, vi har gott om projekt där det första är att göra klart vårt sovrum, men det behövs väntas lite till där medan vi testar att det inte läcker innan vi sätter igen och bygger garderob över. Det går så långsamt så det gör ont, men det är bättre det än att fixa fint och sedan börja se mögel bryta igenom igen efter ett tag.

Här ser man en liten del av kidnappningskällaren.

Här ser man en liten del av kidnappningskällaren. Kortet är taget från inne i studsmattan, därav myggnätet.

Det här med tålamod är något som jag hade behövt mer av. Men det är bara så himla tråkigt att vänta! Så då får man helt enkelt skaffa sig andra projekt under tiden.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna