VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lära sig nytt.

Idag har jag inte arbetat men likväl spenderat en hel arbetsdag till att läsa på om aktier, ETFs och hur man gör när man börjar investera på börsen. I hela livet har vi sparat till hus den gamla hederliga vägen och nu är det dags att försöka spara smartare och få sparandet att växa lite.

3C7FBC16-DC42-4A1C-BAEA-6C8AE74D61DC

Det är väldigt intressant och som tur är finns det ju appar att använda nu för tiden, vilka är betydligt lättare att navigera än sätten att traida in the good old days. Vi ska försöka sätta in en summa varje månad och låta det vara och hoppas på att det vill växa. Spännande att prova på nya grejer.

FDD62F2E-4C26-47EA-B09E-CB0A4AAEB171 0F0FDAE7-B1E7-452F-A628-A1B2070785B0

Jag hann också ut på en långpromenad fast då hade jag också diverse aktiepoddar i öronen. Det känns bra för det är inte så ofta nu för tiden som jag vidareutbildar mig för min egen och familjens skull, det är oftast inom jobb. Hur som helst, vi får se hur det går. Ekonomiskt oberoende hade ju varit en trevlig utkomst, haha.

0C2E624B-2EC1-4664-8769-9B213E9DF1CA

Ikväll vill jag titta på en ny serie medan T vill att vi ska vänta lite. Men det har varit en ganska medioker kväll med ungar som inte vill äta, inte vill duscha etc. Och vad behöver man då? Jo, få gotta sig i någon annans liv för att fly lite. Vi får se hur det blir. Dock har vi äppelkaka och vaniljsås kvar från igår, så det blir det absolut.

Från dagens promme.

Från dagens promme.

Haha, nu är det lite senare och T står i köket och börjar asgarva. Vi har äppelkakan i två olika formar i kylen och han kom precis på att han råkat blanda äppelkaka med potatisgratängen från igår i skålen. De ser likadana ut! Haha, gott!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna