VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Not so much besök.

Imorgon kommer äntligen spindelkillarna hit. De ska spraya inne, ute, uppe på vinden och under huset i källaren. Sprayen hjälper tydligen mot spindlar, kackerlackor, silverfiskar etc. De ska även sätta upp fällor på innertaket för T har hittat massa frökapslar, vilka han tog kort på och skickade till killarna eftersom vi inte visste vad det var, och som troligtvis har burits dit av någon slags gnagare. Tur att ormar inte äter fröer, tänker jag. Så det är säkert bara vanliga hederliga möss, råttor eller possums.

Snart är det dags för daglig utefrukost. Våren börjar imorgon!

Snart är det dags för daglig utefrukost. Våren börjar imorgon!

Så ikväll efter en busy dag med jobb har vi städat städat och städat. Jag har plockat undan, dammtorkat och dammsugit medan T städade upp under huset. Det han städade upp är i och för sig sådant som han själv skräpat ner och struntar i att städa upp vecka efter vecka. Men det är väldigt bra att få en liten spark i rumpan så att det blir gjort. I vanliga fall så kommer ju folk och hälsar på då och då och då tvingas man städa, men i lock-down, not so much besök.

Men uteluncher har vi gott om.

Men uteluncher har vi gott om.

353487CE-14F6-4580-B7DF-E3919A91C8A4

Vi städar alltså för att de ska kunna spraya så mycket och så noga som möjligt plus att man inte får lov att städa på ett tag efteråt så att sprayen städas bort.. Det ska i alla fall bli spännande att se om det fungerar och ifall det håller närmare ett år som de säger. För tillfället har vi även en decimeterstor spindel som bor utanför ytterdörren (dock ofarlig), men jag känner mig lite elak nu när han kommer att få flytta på sig.

Imorgon blir också Bs första dag i skolan sedan terminen började. Vi tycker oss ha sett tecken på att hon behöver interaktion med andra barn då hon börjat bli lättirriterad och har fått enorma utbrott vid några tillfällen på senaste tiden. Så nu får hon gå tillbaka på onsdagar och fredagar. Dock är det lov om typ två veckor igen, man har ju fyra terminer här och skolan håller aldrig på längre än 9-10 veckor.

Jag tror jag ska bli skolbarn igen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna