VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mestadels bra.

Vi tog aldrig hit någon spindelman, spindelsprayare, som vi hade tänkt när vi flyttade hit. Det blev en sådan där sak som prioriterades bort i flytten bland all stress och tight budget.

Jag var i Terrigal en runda idag. Jag gillar det mycket bättre när jag inte bor där längre.

Jag var i Terrigal en runda idag. Jag gillar det mycket bättre när jag inte bor där längre.

5AFC9D0B-0A1B-4610-B3E4-BA8CE59C0765

Och i början gick det bra. Det har inte alls varit så mycket kryp här som i förra huset. Än så länge. Vi har inte sett en enda Huntsman spider (de som blir så himla stora och den som ”anföll” mig i duschen). Men vi har dock hittat en del nya exemplar som vi inte känner igen. De är ganska stora och rejäla och verkar inte spinna nät. Det är de som inte spinner nät som man normalt ska akta sig för eftersom de då måste ha ett annat sätt att fånga sitt byte, exempelvis med gift.

Vi gick en runda på lunchen. Vi har tydligen en katt som gillar vårt staket.

Vi gick en runda på lunchen. Note to self, jag måste komma ihåg att räfsa bort alla blombladen på marken.

B98CA198-930D-4D0A-B795-7C31C08D5A50

Så jag tänkte ta tag i att googla lite spindelsorter för att ha koll så att de inte är farliga. Jag tror inte de är det, men när man har kids i huset så är det inte så smart att inte veta, tänker jag. Utöver spindeltankar har jag haft några bra dagar på sistone. Jag känner mig glad och positiv och inte så himla trött. Vi kom oss ut en runda på lunchen också, så man fick lite frisk luft och det hjälper ju alltid. Det är fortfarande lock-down och kommer så att vara till 28 augusti minst. Men vi kämpar på.

Elvasnacks på altanen såklart!

Elvasnacks på altanen såklart!

DDA84346-2EFF-41E2-96CE-20472001FB6D

En semi-liten spindel av oklar art. Vi släppte såklart ut den i det fria.

En semi-liten spindel av oklar art. Vi släppte såklart ut den i det fria.

Jag hittade just aprikoshalvor i spad i skafferiet och blev så himla nostalgisk. Så det ska jag äta medan jag drömmer mig tillbaka till barndomen. Fast, drömma sig tillbaka i all ära, fy sjutton vad jobbigt det hade varit att göra om allt. Det tackar jag nog nej till. Även fast det har varit mestadels bra.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna