VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sådan där dag.

Jag är så arg ikväll. Och stressad. Och har städpanik.

Vårt 11-snacks intages alltid på altanen.

Vårt 11-snacks intages alltid på altanen.

DF167E4C-9ECB-4382-8A53-CCAFA72C6DD4 CD35B1D6-F1DF-43FD-9650-5EFBED4EBF64

Jag försöker förklara för T att när jag blir så här så är det inte bara EN sak det beror på. Det är en jäkla gröt av saker; stress över jobb, över allt som behöver göras, över oordning överallt, över att jag behöver ringa Skatteverket, ATO och komma ihåg att svara på mina vänners mess. Att tvätta, köpa nya skor till B, försöka hålla i pengarna som tar slut för snabbt och så vidare. De flesta, i alla fall kvinnor, känner nog igen sig. Man räcker inte till.

Dagens hattlunch.

Dagens hattlunch.

F837ADC5-B7CF-4022-B22A-B52A6E55DB76

Och i och med detta så ”hann” jag inte ut på min långpromenad som jag skulle ta efter jobbet. För jag jobbade längre och när jag väl var klar så kände jag panik över att komma hem efter sagda promenad och ha missat värdefull tid att catcha upp på ovan sagda lista. Och så där håller det på.

Ägg.

Ägg.

Jag skriver inte detta för att man ska tycka synd om mig. Det är inte alls synd om mig. Men jag skriver det för att vara ärlig om hur min kväll har varit och hur jag känner just i detta nu. Kanske vill man kasta hårda snöbollar på mig eller kanske känner man igen sig lite.

Men nu ska jag försöka andas och göra något mysigt av kvällen.

/CC


Kommentarer


 1. Cecilia 29 juli, 2021 on 20:41 Svara

  ❤️❤️❤️❤️

  • sydneymamman 30 juli, 2021 on 15:59 Svara

   Tack C för massa välbehövlig kärlek när livet inte riktigt lyser mot en!
   Xxx

 2. Camilla 30 juli, 2021 on 00:29 Svara

  Jag förstår dig och känner igen mig❤️

  • sydneymamman 30 juli, 2021 on 16:01 Svara

   Hej Camilla!
   Från dina tidigare kommentarer känns det som att vi kanske är lite lika när det kommer till sådant här. Tack för stöd, det hjälper verkligen.
   Xxx

 3. Camilla 30 juli, 2021 on 13:31 Svara

  Hejsan,
  Visst är det jobbigt när man känner så där och oftast är det inte så mycket man kan påverka själv. Jag är ingen pedant så jag kan gärna ha damm i hörnen utan problem men ibland så vill man få det tip top. Idag är en härlig dag, jag går på tre veckors semester, ska bli så skönt. Jag ser ju att ni har det gott också med sol och en fin härlig veranda.
  Kram

  • sydneymamman 30 juli, 2021 on 16:04 Svara

   Hej C,
   Ja, usch vad tröttsamt det är! Snacka om att lägga energi på fel ställe. Men precis, man får nästan bara vänta ut det och hoppas på att dagen efter blir bättre.
   Vad härligt med semester! Och det bästa är ju att ha den framför sig som du har nu. Njuuuut!
   Ja, man kan inte riktigt klaga på vintern här då man ändå kan sitta ute och äta i solen. Men det är ju inte direkt som den värmebölja ni verkar ha hemma i sommar! Ha det så mysigt!
   Massa kramar

 4. Martina 31 juli, 2021 on 19:36 Svara

  Hej,

  jag känner också ofta samma stress men jag brukar ändå ta en liten paus. Det blir inte långpromenaden utan en liten runda osv. Det hjälper det med tycker jag, annars retar jag upp mig över att jag inte ens hann göra något trevligt. Och det tråkiga hinner man med iallafall.

  Hälsningar
  Martina

  • sydneymamman 1 augusti, 2021 on 14:24 Svara

   Hej M,
   Ja, du har så rätt så rätt. Man blir bara ännu mer bitter och otrevlig ifall man inte tar den där lilla pausen. Jag ska försöka pusha mig till det nästa gång jag känner samma igen.
   Tack! Kram/ CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna