VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Konstigt.

Där satt den!

Vi fick idag veta att vår lock-down är förlängd med en månad, fram till 28:e augusti. Surt som skjutton. Dock så öppnar de upp för byggarbeten igen från och med måndag och det känns som det viktigaste för mig just nu. Så länge mitt jobb rullar på så ska vi nog klara att vara instängda lite till.

Nya blommor på magnolian varje dag.

Nya blommor på magnolian varje dag. Här ser man även havet titta fram bakom vårt tak.

Idag var det till exempel hela 23 grader och soligt. Vi är fortfarande i vintern så det faktum att sådana här dagar blandas in då och då är så himla skönt. Vi satt och åt lunch ute på altanen och undrade hur det ska gå till i sommar för då kommer det att vara alldeles för varmt. Vi ska dock köpa ett stort parasoll från Ikea när det blir dags så det hjälper förhoppningsvis lite.

Hattmaffia för att inte bränna oss sönder och samman.

Hattmaffia för att inte bränna oss sönder och samman.

AA2E332C-D511-4B62-81CC-2A7582D9CE03 4A346D05-2E4D-4C1A-AFD7-8CC84FB9F6BF

Både vårt kommande bilköp och vår renovering av vattenskadan i garderoben står för tillfället på vänt eftersom det är lock-down. För att vara på den säkra sidan och inte leva i mögelpartiklar så sover vi fortfarande i extrarummet och jag jobbar vid matbordet istället för i den lilla hörna av sovrummet som är mitt kontor. Vi ska fixa detta så fort vi bara får lov. Men jag måste också ha ett nytt skrivbord då det jag har är minimalt, så det har vi börjat titta på nu. Det jag vill ha kostar 8000kr, så jag får nog ge upp den lilla önskan.

T och B ritar tillsammans efter en app. Och så asiatisk middag.

T och B ritar tillsammans efter en app. Och så asiatisk middag. Vi sa till barnen att svampen var kaninöron. Då ville de plötsligt inte alls smaka. Konstigt.

D0A45A38-8D0B-4D72-8249-E727D01F7BC1

Ikväll sa vi till barnen att ”Inte en chans att ni kan duscha och göra er iordning för natten på 10 minuter!” ”Det kan vi visst”, sa dom och sprang iväg medan jag satte på timern. Åtta minuter senare var de klara och satt på sina sängar totallyckliga över sin vinst. Och T och jag var överlyckliga även vi över att det som annars brukar vara en halvtimmes arbete fylld med skrik och gnäll nu klarades av på glada åtta minuter. Detta ska vi mjölka så gott det bara går.

Och nu är det äntligen jag som får gå och lägga mig också. Har längtat sedan imorse.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna