VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det måste det.

Lock-down:en i sig kan jag hantera. Det börjar bli tråkigt att alltid tänka innan man gör något och till och med jag, som är en obotlig introvert, längtar efter att hänga med vänner och träffas upp på stranden, en restaurang eller liknande. Men det funkar och till och med hemskolningen klarar jag av.

När det är vinter så går jag jämt omkring med morgonrock ovanpå kläderna. Det är det negativa med att inte ha värme inomhus som hemma i Sverige. Alltså har jag klätt på mig idag. Ville bara påpeka det.

När det är vinter så går jag jämt omkring med morgonrock ovanpå kläderna. Det är det negativa med att inte ha värme inomhus som hemma i Sverige. Alltså har jag faktiskt klätt på mig idag. Det syns bara inte. Ville bara påpeka det.

Men det stora problemet nu är för företagen. Allt står helt stilla och utav detta så skapas förståeligt nog en dominoeffekt. Allting blir uppskjutet och det värsta är ju att ingen vet hur länge. Folk går miste om intäkter och många drömmar går i kras. Och i helgen var det stora protester mot just lock-down i Sydney. Man får absolut tycka vad man vill, men här blir det lite problem när det påverkar oss alla.

Mat i solen är temat.

Mat i solen är temat.

1C35856A-2FAD-4100-B527-9173BF3A5ECA 6FC1D8B2-6E51-411A-8906-895FCA83DA81

Det är nämligen så att eftersom det var så mycket folk så nära varandra där i lördags, utan masker, så har ministrarna bestämt att vi måste förlänga lock-down med minst två veckor till för att se vad som kommit ut av demonstrationen. Alltså blir det ironiskt nog motsatt effekt av deras protester. Och det finns det nog inte en enda som är glad för. Varken dem eller vi.

Men det är bara att power on och försöka simma på och hålla sig ovanför ytan. Någon gång kommer slutet. Det måste det ju.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna