VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sorry.

Idag tog vi äntligen tag i att måla listerna i ungarnas rum. Det är som bekant sådant som lätt skjuts på framtiden alltmedan man går och stör sig på ojämnheterna som målats utanför när vi målade väggarna. Så imorse flyttade vi in alla möbler i mitten av rummet, slipade, tejpade och målade i tre omgångar. Och så ikväll satte vi tillbaka möblerna och vips så är rummet klart. Fast förresten, vi ska måla fönstret vitt också, inte själva fönstret såklart (kul skämt, CC), men det får bli senare.

Jag fick frukost på sängen imorse.

Jag fick frukost på sängen imorse.

8FF6EE92-140D-4F59-9B0D-A2E8EDE1EB97

T och ungarna åkte till  Spoon Bay och sprang lite på stranden för att kidsen skulle göra av med energi. Så jag fick åtminstone lite lugn och ro medan jag målade listerna. Bättre det än att ha ungarna därinne var femte minut för att snacka sönder en och pilla på allt.

Sorry for how I dressed when I was cold in lockdown.

Sorry for how I dressed when I was cold in lockdown.

566AE65F-D774-4C8D-A084-A46BD29CD1A4 10834767-F458-464B-9805-8405A9866FBC

Nu är det lördag kväll och vi har börjat på en ny serie, The Bureau, medan vi åt en riktig åttiotalsklassiker i form av potatisklyftor, fläskfilé och gorgonzolasås med isbergssallad. Väldigt gott. Som ofta på lördagskvällen har jag ångest för att helgen snart är över. Med det ska jag gå och lägga mig och fly in i min bok.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna