VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite tom.

Jag känner mig lite tom.

Jag hade några dagar där jag både hade de sista avsnitten av fantastiska Farmer Wants A Wife på kvällarna och sedan kunde jag krypa isäng med en riktigt bra bok (Beach Read, Emily Henry). Men igår var det finalen på FWAW och så läste jag ut min bok. Inte alls smart att göra det på samma dag. Fast jag har en hel del böcker på lager, så det ska nog lösa sig.

Idag satt vi ute en stund i solen.

Idag satt vi ute en stund i solen.

330B619A-B5EB-4D63-B563-8C1751D0508F

Jag tror att lock-down så smått börjat komma krypande och påverka oss. Visst, vi har det bra, riktigt bra till och med, men det är någonting med att inte få lov som gör att man genast vill göra det som är förbjudet. Åka till Sverige över sommaren till exempel, gå till gymmet, hänga hemma hos kompisar och så vidare. Det är faktiskt inte en enda som vi känner som har varit inne i vårt hus. Vilket jag i och för sig inte har jättemycket emot eftersom jag är en riktig introverting som inte gillar att ha folk i mina grejer. Men det kanske är dax nu. När reglerna lättar, vill säga.

En solig dag i livet.

En solig dag i livet.

A4C4C935-A8A1-417D-8EBF-E6C195AF2DB5 1271F321-0778-4FAD-9440-72EE9F59BFBF

Men nu ska jag påbörja min nästa bok och hoppas att den öppnar upp en ny fantasivärld för mig som jag kan gömma mig i ett tag.

/CC

 


Kommentarer


 1. cecilia 23 juli, 2021 on 01:05 Svara

  Hur är det med lockdown i Australien? Här i USA är det lättare nu, man kan tom gå utan mask om man är vaccinerad. Och får träffa vänner osv. Hur har ni det?

  • sydneymamman 23 juli, 2021 on 16:09 Svara

   Hej C!
   Vad skönt för er att det går åt rätt håll! Tyvärr har vi fått en ny våg här i NSW och i VIC och vi har en tightare lock-down än vi haft någon gång tidigare. Vi får bara åka och handla en person åt gången, bara gå ut för att motionera, de flesta affärer, alla gym etc. är stängda. Och eftersom att det går ganska sakta med vaccinationerna så känns det inte som att de hjälper till just nu. Men vi hoppas att det vänder snart!
   /CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna