VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

För psykets skull.

Nu har vi fått reda på att vi får lån till att köpa bil. Vår lilla vita blev ju till sist lagad igår och därför har vi bestämt att vi snabbt ska sälja den, det är inget fel på den alls (längre), den har funkat bra, men det känns som en tidsfråga innan den kommer börja kosta ännu mer pengar. Så, nu ska vi köpa en större familjebil och fortfarande ha bara en bil, men en större och mer pålitlig sådan.

Ny dag, samma rutiner.

Ny dag, samma rutiner.

E39F5720-4BDC-4078-9AC2-8D43C163E79F

Vi tittar mest på Toyota RAV4 och Mazda CX-5. Men vi får se vilken vi faller för till slut. Jag vet ärligt talat inte ifall man får köpa bil nu under lock-down, så vi får se. Å andra sidan behöver man inte bilen lika mycket då heller såklart, så det löser sig.

Jag tycker vårt hus är lite som en sagobok.

Jag tycker vårt hus är lite som en sagobok. Tror jag råkade skriva frangipani en gång, men jag menar ju såklart att trädet är magnolia. 

72C2A8BE-A00E-4D39-996A-5A3571C4538C

Idag efter jobbet kom jag mig äntligen ut på en egenpromenad. Jag gick i mörkret med Peter Jöbacks Sommar i öronen. Jag hade nog lyckats göra det berömda misstaget att tänka att han är lite glättig och inte så djup, men vad är det för skit? Kan man säga det utifrån hur någon sjunger? Hur som helst visade det sig vara ett väldigt starkt avsnitt och jag tyckte det var mycket bra. Framförallt är det nästan magi att höra Sommar- jingeln i öronen. Det är som att den svenska sommaren och alla ens minnen hittar ända hit bort till andra sidan jorden med de tonerna.

Ut på tur, aldrig sur.

Ut på tur, aldrig sur.

F447130E-3ED6-4987-9BA7-BC0A9D9C3593
För mitt psyke så måste jag bli bättre på att röra mig och få ha lite CC-tid igen. Jag längtar verkligen till gymmet, det fixar det mesta, men är det stängt så är det. Så då får man anstränga sig lite för att hitta andra sätt. Ett steg i taget. Bokstavligen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna