VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte gjorde man väl?

Fredag kväll, kvart över tio och jag har precis satt mig ner i soffan. Jag har varit (och är fortfarande) så himla stressad idag. Axlarna sitter vid öronen och jag är lättretlig och springer runt som en yr höna utan att egentligen få något vettigt gjort.

Morgonmys.

Morgonmys.

Jag vet inte varför jag är så himla stressad. Visst, jag har mycket att göra, det har varit stressigt på jobbet och sedan får man som vanligt skynda för att hinna ikapp med allt som behöver göras här hemma när man väl jobbat klart. Men det är inget som är på liv och död egentligen och det mesta hade kunnat vänta. Fast det är nog det att jag känner att jag vill hinna klart alla måsten så att man kan vakna imorgon och bara hålla helg.

Dagens stående snack.

Dagens stående snack.

Hur som helst så är det ju faktiskt helg nu och även om vi fortsätter att vara i lock-down så hoppas vi att helgen kan bli bra ändå. Vi har som vanligt projekt vi vill göra här hemma, men vi måste försöka ta oss ut på promenader också för att komma ut lite. Motionera är den enda anledningen som godtas för att lämna huset alla i familjen tillsammans. Handla och sådant måste man göra själv. Eller, barn får ju följa med för annars hade singelföräldrar och andra haft det väldigt svårt, men två vuxna i affären tillsammans gillas ej.

Fina B. Hon har lärt sig subtraktion med hundratal idag (typ 273-121). De gör det med en teknik så det inte är på papper. Inte gjorde man väl sånt hemma när man var sju?

Fina B. Hon har lärt sig subtraktion med hundratal idag (typ 273-121). De gör det med en teknik så det inte är på papper. Inte gjorde man väl sånt hemma när man var sju?

Gymmet har stängt och min tid hos frissan på torsdag kommer inte att hända. Men så länge jobbmötena sköts utan kameran på så är det lugnt ändå. Nej, nu ska jag försöka sänka axlarna och ta en kopp te med lite mintchoklad innan det är dags för sängen. Nu orkar jag inte stressa mer.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna