VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Börjar lösa sig.

Man får ändå kalla det för en jäkla tur, det faktum att K åkte i måndags och därför kunde låna ut sin bil precis när vi sitter i skiten för att vår bil fortfarande har någon mystisk skada som mekanikern inte hittar.

Paprikablommor.

Paprikablommor.

836457E2-4B23-4B4C-8DCF-4BC8F553B630

Han var här i typ två timmar idag med och hittade inte vad det var. Jag tror att både jag och T börjar ge upp hoppet och inser att det nog blir skroten ändå. Och vi har börjat titta efter en ny bil redan så vi får ser hur det blir. Idag har vi även haft en kille från försäkringsbolaget här som har kollat på vattenskadan i garderoben. Och peppar peppar, men det verkar som att de kommer att ta kostnaden.

B kan vara tålmodig om hon vill. En miljon hundben.

B kan vara tålmodig om hon vill. En miljon hundben.

D553C0FD-C918-4BD1-9401-665B7145C39E

De går på vad rörmokaren sa, att det var läckage från kranarna i duschen. Så planen är att de ska skicka hit någon som städar upp, byter golv- och väggplankor och så vidare. Men det lär ta någon vecka till. Så vi fortsätter att sova i extrasängen ett tag till. Men jag tycker att det är ganska mysigt, så jag klagar inte på den biten.

Obsessed with Farmer Wants A Wife.

Obsessed with Farmer Wants A Wife.

Dock kom min chef förbi med en ny monitor och skrivare till mig idag så jag kommer att behöva platsen i sovrummet där min lilla kontorshörna ska vara. Men att sitta vid matbordet och titta ut mot havet kommer jag ändå ha svårt att slita mig ifrån. Allt löser sig nog till slut.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna