VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite av allt.

Eftersom att man är svensk och därmed såklart har kontakt med vänner och familj där hemma, men även följer ganska många svenskar på sociala medier etc. så känns det ibland som att man är där på ett sätt. Så i mitt huvud nu tror jag att jag har sommarsemester som många där hemma. Men nej. Vi är mitt i vintern och min nästa semester är långt bort.

Morgon.

Morgon.

2A33BDC3-2E09-47FE-82D9-C96AA8BE3B1C

Tyvärr blir det så att de år vi inte åker till Sverige så har vi normalt tre veckors ledigt över jul men sedan är det inte mer. Ingen vintersemester eller paus på det sätt som man kanske annars är van vid. Så det är ännu en sak som Corona kommer och kastar uppochner. Jag tror jag tänker mer på det just för att K åkte hem idag. Det blir mer verkligt och jag känner min egen hemlängtan mer. Jag vill träffa min familj och jag vill jobba på Hörnan. Jag vill åka till västkusten och Fiskebäckskil som vi alltid gör, åka till mamma och pappa i Uppsala och åka på road trip genom landet. Men det går inte. Inte nu.

När de inte bråkar…

När de inte bråkar…

AB2C203F-575F-4777-AF6B-F2F3D2A0B01D 235E09D2-A4A4-49AE-BAF6-4DBF9EB8CA43

Jag är lite blödig idag, men det konstiga är att jag ändå mår ganska bra och är ganska glad. Jag älskar ju att hänga här i mitt Turkosa Hus och hade nog ärligt talat haft lite svårt att lämna det just nu, men jag vill också åka hem och njuta av Sverige och det bästa som vårt underbara land har att erbjuda.

Den sista äppelpajen gick åt idag.

Den sista äppelpajen gick åt idag. (T har snott mina raggsockor).

EFA6234D-40E6-4C10-B2FF-0AF2A5E08437 F750CEFA-8748-41C1-A701-844006C62BAB

Jag känner mig kluven och rastlös samtidigt som jag känner mig lugn och trött. Imorgon är en ny dag.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna