VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Paradisiskt.

Imorse hade B avslutning på gymnastiken för terminen och hon var omåttligt stolt över att ha fått ett diplom och en banner. Efteråt åkte vi till färgaffären och köpte 10 liter färg av den nyans som heter Feather Soft, men som jag kallar gröt. Av alla färger vi testat i detta konstiga rum så verkar denna vara den bästa. Jag vet varken in eller ut, vi har målat in oss i ett hörn. Sorry, pappaskämt. Men nu kör vi och så får det bära eller brista.

Avoca Beach var paradisiskt idag.

Avoca Beach var paradisiskt idag. Jag hatar inte sådana här vinterdagar.

71D6503C-366C-46B4-8D98-D1074F3C06F9 056699B6-6296-45DE-A811-16E572301A0E

Efteråt åkte vi till Avoca Beach och så härligt det var där. Dels för att det är vinter och har regnat ganska många dagar på sistone, men också för att vi har varit så busy med flytt så vi har inte åkt på utflykt på hur länge som helst. Men idag så hade vi alltså bestämt att vi skulle träffas upp med två andra familjer och äta fish & chips nere vid stranden. Solen sken och glittrade i vattnet, alla var glada och under tiden där kom två andra familjer (inte tillsammans) ur svenskgänget som vi pratade och skrattade med. Vi levde vårt bästa liv helt enkelt.

Glassmonster.

Glassmonster.

C1EAFDF8-D830-4189-B21C-949F2A77EADF

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.1287674148890634,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Efteråt skulle vi hem och bygga studsmattan, men det blev ändrade planer då det hann bli lite sent och började mörkna. Dessutom har de utlyst lock-down från 6pm ikväll så T åkte och handlade mat bara för att underlätta lite. Men på grund av lock-downen så är kalaset vi skulle på imorgon inställt och därmed har vi hela dagen på oss att måla och bygga studsmatta. Vad är det man säger, inget ont som inte för något gott med sig?

Vi lyckades få upp stora tavlan på väggen idag. Väldigt skönt.

Vi lyckades få upp stora tavlan på väggen idag. Väldigt skönt.

7BCB2418-C7BF-482E-B51B-285378AF9A93 55CDF331-919B-4F97-9D61-8C73F9F6C88A

Nu har vi haft en mysig kväll och ätit spaghetti med köttfärssås framför en cheesy serie. Det är sådant man behöver ibland.

/CC

 


Kommentarer


  1. cecilia 27 juni, 2021 on 04:28 Svara

    Snyggt porslin, jag har också 1 mugg och 2 skålar i samma mönster! Men dom har jag köpt som uddaporslin i en affär här i USA. Tycker dom är jättefina, min man är ju dessutom from England 🙂 så det är extra kul haha. Han gillar mest vitt porslin men ändå. Om du är halvsjuk har du testat corona? Jag känner igen mig att vara arg och lättretad och det är alltid min man som är grunden hrmm, jag tycker i perioder att han inte drar sitt lass osv. Men oftast går det bort efter ett tag tror det är hormoniellt för mig också haha. Kanske känns igen. Kul blogg, tack!

    • sydneymamman 27 juni, 2021 on 14:10 Svara

      Hej C!
      Men vad kul! Kanske är de inte så ovanliga som jag hade trott. Jag gillar också den engelska känslan i dem och de gör mig så glad att äta på/dricka ur.

      Jag har inte testat mig, men precis som tidigare så har O fått det som går på dagis och där har flera testat sig negativt. Vi har inte riktigt Corona här uppe på kusten, så de flesta testar sig inte ifall de inte har varit nere i Sydney eller har någon annan anledning att tro att de kan vara smittade.

      Ja, arget går lätt ut över T. Så lätt att klaga på den som finns där ju. Men jag tror att det är hormoner som varit orsaken. Idag känns det bättre och det är så skönt! Hoppas att det håller i sig. Det är så tråkigt att gå runt och osa arghet av ingen direkt orsak. Man vill ju vara glad!

      Tack för att du tittar in här och för kommentar.

      Kram,
      CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna