VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tant CC.

Jag har gått och blivit en tant.

Sedan jag flyttade in i Turkosa Huset har jag börjat lyssna på Monica Zetterlund för det ger mig en sådan svensk sommarkänsla på något sätt. Konstigt nog, för jag har aldrig lyssnat på henne hemma och vet ingen som lyssnar på henne heller. Jag tror att det var ur en film.

Kidsen som ger mig gråa hår och påsar under ögonen.

Kidsen som ger mig gråa hår och påsar under ögonen.

94387D50-F258-4E72-B11C-C02172615618 A522DA8D-501E-4A27-A726-A3DC5A501618

Och som nummer två har jag beställt tantporslin, vilket kom idag. Fast det är kanske mer lantporslin än tantporslin, men det har blåa blommor och jag ser så fram emot att sitta på altanen med en tårtbit och äta på mitt tantporslin och lyssna på min tantmusik. Just denna veckan känner jag mig ganska sliten och gammal också så det passar ju bra.

I lådorna var det tanporslin!

I lådorna var det tantporslin!

D9EABDA1-BB4D-45EB-BDAE-3380A39AC3B0

I övrigt har det mest varit jobb idag. Nu när skolan ligger lite längre bort, man kör på drygt tio minuter, så får vi turas om för vissa dagar som idag så blir det tre rundor. Släppa båda på skola och förskola, hämta B vid tre och sedan hämta O vid fem. Vi får se hur det går framöver. Vi vill sätta B i After School Care fler dagar än torsdag och fredag som vi har nu, men de har fullt. Det kanske blir att vi byter skola till Wamberal ändå. Vi väntar året ut och sedan får vi se.

Nu ska tant gå och lägga sig. Löständerna har börjat klia.

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 23 juni, 2021 on 17:29 Svara

    Halloj! Men vilket fint porslin, väldigt vackert. Kul med lite nytt i det nya huset, det verkar så härligt. Ha det så gott. Kram

    • sydneymamman 24 juni, 2021 on 14:46 Svara

      Hej där!
      Vad kul att du tycker om det! Jag älskar det och är så glad! Ja, nu börjar vi få lite ordning, jag längtar bara efter växter och att fixa alla de små grejerna som behöver göras. Samt måla måla måla, vilket inte är så smått i och för sig?
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna