VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Roligt hela tiden.

Oj vad jag fixar, från morgon till kväll. Men det är väldigt roligt! Jag hade ju ledig dag idag eftersom det är måndag och man får så himla mycket mer gjort när ungarna inte är hemma (ingen nyhet i och för sig). Och T jobbade, men när jag behövde honom för att flytta lite stora grejer så kom han och hjälpte till.

Älskar att börja morgonen här och titta ut över hav och himmel.

Älskar att börja morgonen här och titta ut över hav och himmel.

Nu är vi nästan klara i barnens rum. Fönster och lister ska målas och O ska få ett överkast, men i övrigt är det i princip färdigt. I vårt sovrum kan vi bara inte bestämma vilken färg vi ska ha. Jag har aldrig tidigare varit med om att färgerna blir helt annorlunda i ett rum mot alla färgprov och även mot de andra rummen. Jag börjar luta mot att kanske gå tillbaka till vitt. Herregud vad mycket jobb för ingenting… Men då blir det ljust och fräscht och så kan man leka med tyger, möbler, lampor och tavlor istället. Och växter såklart för att få färg. Vi ska kolla runt lite till innan vi bestämmer oss.

Tog kort inne i ungarnas skåp när jag var färdig. Så här städat kommer det inte att vara igen.

Tog kort inne i ungarnas skåp när jag var färdig. Så här städat kommer det inte att vara igen.

C463E7C5-A9EC-4CCF-AAE3-8DA1CC3B0D4F

Störigt är också att vi måste fixa lite i garderoben innan vi kan lägga in våra kläder så nu står våra trådkorgar ute i rummet och alla våra kläder på galgar har jag hängt upp på ett rack. Så det är så städat som det går för tillfället. Idag är en dag då jag känner att min dåliga sömn kommit ikapp mig. Jag ska verkligen försöka att gå och lägga mig och läsa i god tid och sedan släcka lampan vid tio.

Ska ta bättre bilder på rummet sedan.

Ska ta bättre bilder på rummet sedan.

Imorgon är det jobb igen och då går det ju tyvärr inte att fixa lika mycket här hemma. Men det kanske är bra att pausa lite. Kroppen är ganska mör. Och folk säger ju att man inte kan ha roligt hela tiden. Fast jag vill ha roligt hela tiden.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna