VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hipp som happ.

Hur svårt var det att gå upp imorse och sätta sig och jobba medan T åkte till Turkosa Huset för att spendera dagen och kvällen där? Han har nämligen ledigt i typ en vecka nu. Jo, det var ju ganska svårt. Som tur var hade jag en busy dag, så jag hade annat att tänka på, men jag hade inte haft något emot att vara ledig i några dagar. Och hade jag jobbat klart på mitt andra jobb så hade jag nog tagit några dagar, men nu när jag börjat mitt nya jobb så är det inte riktigt läge.

Mer bilder från igår.

Mer bilder från igår.

FE0A3548-D1FE-4904-AC84-3FABD58FE1B2

Medan jag har jobbat har T preppat hela huset genom att skruva bort vägglampor, tejpa allting och sedan slipa massor. Tydligen har de som målat sist bara slabbat på lite färg hipp som happ. Så det har tagit en dag att bara förbereda tre rum. Och jag vet faktiskt inte ifall han blir klar idag. Klockan är över tio och han är inte hemma ännu. Det ska i alla fall bli spännande att se hur det blir förändring i rummen med nya färger. Förhoppningsvis blir de lika bra som vi trott också.

B satt och ritade så lugnt och fint när vi köpte målarfärg igår.

B satt och ritade så lugnt och fint när vi köpte målarfärg igår.

Jag slutade jobba när barnen kom hem och då tänkte jag hinna packa lite. Men barnen ska såklart ha mat och sedan började de bråka och därefter var det dags för dusch, städning av köket, läsa godnattsaga och sedan skulle jag få i mig lite mat vid halv nio också. När sjutton ska vi hinna packa? T hänger ju i huset och målar de närmaste dagarna och på söndag och måndag ska vi köra flyttlassen, så jag har i princip bara lördag på mig att packa klart. Ensam med barnen. Det kommer bli kul.

T hade också fått feeling häromdan och beställt en bok som faktiskt finns på min lista med.

T hade också fått feeling häromdan och beställt en bok som faktiskt finns på min lista med. Fint omslag.

C8A6445A-4DE0-4664-8117-1E627E51773E

Jag inser att jag låter som värsta klagerskan, men faktum är att jag är så jäkla glad! Vad gör väl lite praktiska problem? De löser sig och kvar finns då mitt hus. Som jag får bo i med min familj. Vem kan vara sur och arg då?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna